E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYurt yangını ile ilgili Meclis'te araştırma komisyonu kurulacak---

Yurt yangını ile ilgili Meclis'te araştırma komisyonu kurulacak

Yurt yangını ile ilgili Meclis'te araştırma komisyonu kurulacak
01 Aralık 2016 - 11:14 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım TÜSİAD YİK toplantısında yaptığı konuşmada 11'i çocuk 12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangını ile ilgili Meclis'te araştırma komisyonu kurulacağını söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım, Sheraton Otel'de düzenlenen Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi toplantısına katıldı. Yıldırım burada yaptığı konuşmada Adana'daki yurt yangını ile ilgili Meclis'te araştırma komisyonu kurulacağını açıkladı. 

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Adana'da hayatını kaybedenlere rahmet diliyoruz. Herkes bilmeli ki olay aydınlanacak, sorumlular cezalandırılacak. Bakanlarımızı olay yerine gönderdik. Aileleri teker teker ziyaret ettiler. Onların acılarını paylaştılar. Milletimiz bilmelidir ki olay aydınlatılacak, sorumlular cezalandırılacak. İnsanın olduğu yerde hata eksik olmuyor.  Milletimiz bilmelidir ki bu ve buna benzer yaşanan olaylar aydınlatılacak ve  sorumlular en ağır şekilde hesabını verecektir. Bu konu hem idari hem adli olarak  araştırılmaya, soruşturulmaya başlanmıştır. Ayrıca bugün TBMM'de bir araştırma  komisyonu oluşturmak suretiyle konu bütün yönleriyle değerlendirilecek ve bu ve  buna benzer yurtlarda alınması gereken tedbirler etraflıca tespit edilecek.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GENÇ BAKIŞ01 Aralık 2016 11:32

    bütün öğrenci yurtları, cemaat, dernek, vakıf gibi özel kurumlardan alınarak derhal milli eğitime bağlanmalı...