E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa'Yunanistan doğru yolda'---

'Yunanistan doğru yolda'

'Yunanistan doğru yolda'
25 Kasım 2013 - 08:16 borsagundem.com

Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras, ülkesinin doğru mali hedeflere doğru ilerlediğini belirtti

Yunanistan Başbakanı Samaras Suedeutsche Zeitung gazetesi tarafından düzenlenen bir konferansta Alman işdünyası liderlerine hitap etti ve ülkeyi felç olmanın eşiğine getiren borçlara ve kreditörler tarafından korunma şemsiyesi altına alınmasına yönelik olarak, "Şimdi bu pisliği temizliyoruz. Yıllar önce pek çoklarının tahmin ettiğinden çok daha ileri gittik. Pek çokları Yunanistan'ın kaybedilmiş bir dava olduğuna inanıyordu. Şmdilerde ise daha çok, muhteşem bir dönüşten bahsedliyor." dedi.
 
Samaras, Yunanistan'ın açıkları ile mücadele etmesine yardım edecek yeni bir kurtarma paketine ihtiyacı  olmadığını ve uluslararası kreditörlere olan taahhütlerini yerine getireceğini söyledi. Bununla birlikte hiç kimsenin yakın bir gelecekte bir sıçrama yaşanmasını beklemediğini dile getiren Samaras, ülkenin alması gereken uzun bir yol olduğunu, reformaların sürdürüleceğini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)