E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYSK Başkanı: 18.15 itibariyle yayın ve veri girişine izin verilmiştir!---

YSK Başkanı: 18.15 itibariyle yayın ve veri girişine izin verilmiştir!

YSK Başkanı: 18.15 itibariyle yayın ve veri girişine izin verilmiştir!
28 Mayıs 2023 - 18:24 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda oy verme işleminin tamamlandığını belirten Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 18.15 itibarıyla yayın yasağının kalktığını açıkladı.


Türkiye genelinde oy verme işlemi sona erdi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, YSK'de gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin Türk milletine ve demokrasiye hayırlı olması temennisinde bulundu.

"Bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oy verme süreci sona ermiştir. Kurulumuza şu ana kadar yansıyan ve oy verme işlemlerine etkisi olan herhangi olumsuz bir durum söz konusu olmamıştır." diyen Yener, şöyle devam etti:

Süreç içerisinde Kurul'umuza gelen itirazlar da değerlendirilmiş, ilgili il ve ilçe seçim kurullarına gönderilmiştir. Seçimlere sağduyu ile katılım gösteren seçmenlerimize, cumhurbaşkanı adaylarımıza, temsilcilere, siyasi partilere, Yüksek Seçim Kurulunun değerli üyelerine ve kurulumuzdaki siyasi parti temsilcilerine, kurulumuzun merkez teşkilatında görevli personelimize, il, ilçe seçim kurulu başkanlıklarımıza, personelimize, sandıklarda görev alan tüm görevlilere, bu süreçte bizimle birlikte olan ilgili bakanlıklarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, güvenlik görevlilerimize, süreci baştan beri bizimle takip eden basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.

Yener, saat 18.15 itibarıyla yayın yasağının kalktığını açıkladı.

Seçimlerle ilgili provokatif paylaşımlara soruşturma: 5 gözaltı

 

Bahçeli: Yeni yüzyılın ilk seçimi bugün tamamlanıyor

 

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur için Türkiye sandık başında

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • At koşturan akp ye, yataklık eden chp29 Mayıs 2023 08:58

    Batı tarafından el geçirilmiş chp kendini yeniliyemez. Chp nin en büyük stratejisi, muhalefet olarak kalıp yersiz eleştirilerde bulunmak. Asla o koltuğa oturma isteği olmamıştır. O koltuk 85 milyon nun kahrını çekmek için vardır. Gaddar chp zihniyeti bitmezse. Akp istediği gibi at koşturur.

  • baran28 Mayıs 2023 23:08

    Vatana Millete hayırlı olsun!   Gevşeklik göstermeniz zamanı asla değil. Gençliğin arasında ideolojik ve sapık akımlar bir hayli yayılmış.  Bir yozlaşma ve çürüme tamamen yayılmadan manevi kültürel çalışmaları gerekirse mücadele başlatılmalı.  Bu kadar başıboşluğun sonucu ancak felaket olur.