E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYoutube'a şok ceza! Tam 170 milyon dolar---

Youtube'a şok ceza! Tam 170 milyon dolar

Youtube'a şok ceza! Tam 170 milyon dolar
05 Eylül 2019 - 09:06 borsagundem.com

YouTube, çocuklara ilişkin kişisel verileri toplayarak federal yasayı ihlal ettikleri yönündeki suçlamalar karşısında 170 milyon dolar ceza ödemeyi kabul etti.

ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), Alphabet ve video servisi YouTube'un çocuklara ilişkin kişisel verileri toplayarak federal yasayı ihlal ettikleri yönündeki suçlamalar karşısında uzlaşma yoluna gittiklerini ve 170 milyon dolar ceza ödemeyi kabul ettiklerini bildirdi.

YouTube, çocuk kanalı izleyicilerini çerezler yoluyla izlemek  ve bu çerezleri izleyicilere hedefli reklamlar göndermek için kullanmakla suçlanıyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : ))05 Eylül 2019 10:57

    Ah ulen şu youtube bir Türkiye ye açmadı merkez üssü :D 7/24 maliye bakanlığımız trafik cezası keser gibi yontardı bunları ahahaha :D bedava para, kes cezayı versinler ödesinler, haraca bağlardık şerefsisim :D facebook ve youtube yeter bize. adamlar zaten ondan gelmiyor, merkez üs açmıyor. yasalar birbiri ile çelişen bir ülkedeyiz :D