E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYine aynı görüntü---

Yine aynı görüntü

Yine aynı görüntü
15 Ekim 2013 - 14:33 borsagundem.com

Kurban Bayramı’nın ilk gününde İstanbul Boğazı’nda yaşanan manzara değişmedi

Kesilen kurbanların kanlarının aktığı kanalizasyon denize akınca boğaz yine kan gölüne döndü. Üsküdar'da bazı kurban kesim alanlarında kesilen kurbanlıkların kanı, kanalizasyon yoluyla İstanbul Boğazı'na aktı.
Her benzer manzaranın yaşandığı Beylerbeyi sahilinde deniz kırmızıya boyandı. Gezmek için Beylerbeyi sahiline gelen vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında üzüntülerini gizleyemedi. Ankara'dan gezmeye geldiklerini söyleyen bir grup vatandaş gördükleri manzara karşısında çok üzüldüklerini ifade ederken, Emin Sakarya isimli vatandaş da, "Buna acil bir çözüm bulunması lazım. İstanbul'a olimpiyat konuşuluyor. Gelsinler burayı görsünler. Yazık. Böyle bir şey bize yakışmıyor" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • O kanlar MEKRUH OLDU.15 Ekim 2013 23:17

    bu GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜNDE müslümanlığınızı incelemeye alın derim.kan neden akıtılır ALLAHU tealaya karşı dini vecibelerini yerine getirmekiçin peki o kanı neden bir çukur kaılıpta toprağın içine akıtılmıyor neden pis su kanallarından vede lavabo akarlarından bu kanlar denize kadar uzanmış önce kendinize bir sorun bakalım dık ama dini vecibelerimizi doğru yaptıkmı bunrıda kıyamet günü öğreneceksiniz. gene bildiğinizden aşşağıya kalmayın.

  • rapirsat15 Ekim 2013 23:03

    vahşi adalet diyorsunuz ulan bu hayvanlar sanki ömür boyumu kalıyor öyle ille bir yerde kesilecek bunlar kesilmek etinden faydalanak için yaratılmış buda bir ibadet oldugu için allah tarafından emredilmiş inanmıyorsanda vahşet demeyeceksin

  • İbrahim Koçak15 Ekim 2013 20:41

    Bu yüce bayramı hep olumsuz görüntülerle küçültmeye çalışan bu haberi yapan muhabir,neden güzel yanlarını hiç gündeme getirmiyorsun,ayrıca senin yediğin o büfteklerin kaynağı hayvanların kanları nereye gidiyor.

  • vahşi adetler dıyen cahıl15 Ekim 2013 20:03

    vahşi adelet ler kaldırılmalıdır dıyen kışi sen musluman degılsın muslumanım deme olsa olsa munafık yada dınsız ne bıleyım ne haltsan ama muslumanlıgın kuralı budur ısıne gelsın gelmesın benım allahım boyle emredıyor demekkı benım allahım senın allahın degıl uy emırıne senınde allahın olsun yayınlamassanız bıdahada sıtenıze gırmem tarafsız olun

  • vedat15 Ekim 2013 16:42

    müslüman olmayanlar bu duruma vahşi adetler kaldırılmalıdır.. diye tepki veriyor.

  • Agamemnon15 Ekim 2013 15:01

    Vahşi adetler kaldırılmalıdır.