E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım'dan KHK açıklaması: İhraçlar olacak---

Yıldırım'dan KHK açıklaması: İhraçlar olacak

Yıldırım'dan KHK açıklaması: İhraçlar olacak
06 Temmuz 2018 - 19:20 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, bu gece son KHK'nin yayınlanacağını ve bazı ihraçların olacağını söyledi. Yıldırım, ihraçların çoğunlukla Emniyet ve TSK'dan olacağını ifade etti

Başbakan Binali Yıldırım, çıkarılacak son KHK ile ilgili açıklamada bulundu. Binali Yıldırım, bu gece bir OHAL Kanun Hükmünde Kararnamesi'nin (KHK) yayınlanacağını söyledi. KHK’nın içeriğinde ihraçların olacağını açıklayan Yıldırım, KHK ile ihraçların ağırlıklı olarak Emniyet ve TSK'dan olacağını kaydetti.

BEDELLİ AÇIKLAMASI

Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik ile ilgili, “Meclis açıldığında bu konu ele alınacak” dedi.  

Bedelli askerlikle ilgili açıklamada bulunan Yıldırım, “O konuyla ilgili verilmiş bir karar yok. Benim düşüncem çok daha radikal, bunun geçici bir düzenleme olmaması gerektiğini düşünüyorum. O konuda bir çalışma yapılıyor. Çalışmalar yapılacak ve bir rapor ortaya çıkacak. O rapora göre biz de hareket edeceğiz. Zaten bizim profesyonel askerliğe geçiş başladı. Terörle mücadeledeki operasyonlara silah altına alınan askerler götürülmüyor. Buradaki esas olan yığılmanın gelecek yıllara artarak devam etmemesini sağlayacak bir çalışma. Sıradan bir bedelli çıkartmak derdimize derman olmayacak. Askere alınmama işi onların kabahati değil. Bizim buna çözüm üretmek gibi bir sorumluluğumuz var. Meclis açıldığında bu konu ele alınacak. Meclis tatilinden sonraki dönemde ele alınacak konulardan bir tanesi” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika07 Temmuz 2018 00:04

    Son 16 yıldır sürekli terfi edilenler olmasın ihraç edilecekler !

  • Çorumlu06 Temmuz 2018 23:07

    Son başbakan Binali bey senden işteyim su cimbeton denen adı insanlarda KHK çıkartın utanmaz insanlar 18 yıldır zarar açıklıyorlar SPK maliye BIST denen kurumun çalışanları bir Allah in kulu bunlara dur diyen yok ya kayyum Atay'ın eğer bu cimbeton denen adı insanlar bu yaptıklarını ABD veya Avrupa da yapsaydilar bu cimbeton denen insan musfettelerini zenci koğuşuna atarlardi

  • ıtri06 Temmuz 2018 21:53

    atın atın, yerine yandaşlarınızı alırsınız

  • Ülkücü06 Temmuz 2018 21:00

    Sayın Bahçeli, ülkücü leri bankadan ihraç ettiler duy sesimiZi