E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYeni yılın ilk bebekleri---

Yeni yılın ilk bebekleri

Yeni yılın ilk bebekleri
01 Ocak 2014 - 05:40 borsagundem.com

2014'ün ilk dakikalarında onlarca anne baba, yeni yılın ilk bebeklerini kucaklarına aldı

ADIYAMAN

Adıyaman'da yeni yılın ilk bebeği Reyhan ve Ramazan Okan çiftinin kızı  oldu. 2014'ün ilk bebeğine Damla ismi verildi. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisi Kadın Doğum  Doktoru Yrd. Doc. Mehmet Bülbül, kentte yılın ilk bebeğini sezeryan ile dünyaya  getirdiklerini söyledi.
İlk bebeklerini dünyaya getirmenin mutluğunu yaşayan Reyhan Okan ise  eşinin İstanbul'da çalıştığını, çocuklarının ismini Damla koyacaklarını anlattı.



GİRESUN


Giresun'da, 2014 yılının ilk bebeği "Ada" oldu. Emel ve Ersin Tuncel çiftinin saat 00.20'de 3 buçuk kilogram ağırlığında kız bebekleri Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya geldi. Tuncel çifti bebeklerine "Ada" ismini verdi.

AĞRI

Ağrı Kadın Doğum Hastanesi'nde Sedanur Gençoğlu (25), normal doğumla  bir kız bebek dünyaya getirdi.
İlk bebeğini kucağına almanın sevincini yaşayan Gençoğlu, "Elif Zehra"  adını verdikleri kızının 2014 yılının ilk bebeği olmasının da ayrı bir sevinç  olduğunu söyledi.
Gençoğlu, "Sağlıklı bir bebeğim oldu. Yeni yıl bize şansıyla geldi.  Yeni yıl herkese, huzur, mutluluk, sağlık versin. Allah çocuğu olmayanlara da  çocuk versin. Çok mutlu ve heyecanlıyım" dedi.

KAYSERİ

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğinde,  Neslihan Sarptaş (19), normal doğumla bir kız bebek dünyaya getirdi. İlk bebeğini  kucağına almanın sevincini yaşayan Sarptaş, "Yaren" adını verdikleri kızının 2014  yılının ilk bebeği olmasının da ayrı bir sevinç olduğunu söyledi.
3 kilo 120 gram ağırlığında ve 49 santim uzunluğunda doğan Yaren bebek  ile annesinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ADANA

Elif ve Çetin Göbekli çiftinin 00.30'da Adana Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'nde 2 kilo 700 gram ağırlığında erkek bebekleri dünyaya geldi. Göbekli çifti çocuklarına "Mete" adını verdi.
 
AFYONKARAHİSAR
Kentte yılın ilk bebeği 00.02'de dünyaya geldi. Bebeğin babası şehir  dışında olduğu için bebeğe isim konulmadı. Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları  Hastanesi'nde Sultan Korkusuz (35), normal doğumla bir erkek bebek dünyaya  getirdi. Altıncı çocuğunu kucağına almanın sevincini yaşayan Korkusuz, bebeğin  babasının şehir dışında olduğu için çocuğuna isim veremedi.



ESKİŞEHİR

Eskişehir'de, yeniyılın ilk bebeği Eskişehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde dünyaya geldi. Ayten-Murat Karakoç çiftinin dünyaya gelen kız bebeği 00.00'da 2 kilo 920 gram olarak doğdu.

KARS

Kars Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Birtanem  Taşdelen, Nerman Eliş ve Sevda Çilat adlı kadınlar yeni yıla anne olarak girmenin  mutluluğunu yaşadı.Taşdelen, Çilat ve Eliş çocuklarına henüz bir isim vermedi. Öte yandan Kars Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Güler, yeni doğan  bebeklere çeyrek altın hediye ederek, hastaları da odalarında ziyaret edip  çikolata verdi.

MARDİN

Mardin'de yeni yılın ilk bebeği " Azra Nur"" oldu. Mardin Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi'nde Nesime Yakar  (23), normal doğumla saat 24:05'te 3 kilo 300 gram ağırlığında bir kız bebek  dünyaya getirdi. İlk bebeğini kucağına almanın sevincini yaşayan Nesime ve  Muharrem Yakar Çifti, "Azra Nur " adını verdikleri kızının 2014 yılının ilk  bebeği olmasının da ayrı bir sevinç olduğunu söyledi.
Mardin Valisi Ahmet Cengiz ve Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin  Şahkulubey, dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine altın taktı.



ERZURUM

Erzurum'da yeni yılın ilk saatlerinde dünyaya gelen bebeğe, "Zeynep" ismi verildi. Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi'nde Bülent ve Necla Tilkidöğen çiftinin 2 kilo 600 gram ağırlığındaki bebekleri, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelerek ailelerine sevinç yaşattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)