E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni Şafak'ta kritik ayrılık---

Yeni Şafak'ta kritik ayrılık

Yeni Şafak'ta kritik ayrılık
28 Aralık 2020 - 16:08 borsagundem.com

İbrahim Karagül, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevinden 31 Aralık itibariyle ayrılacağını duyurdu.

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 31 Aralık itibariyle görevinden ayrılacağını duyurdu.

Karagül, kişisel Twitter hesabında paylaşımda "Sekiz yıl önce güzel başladık, güzel bitirdik. Yeni Şafak'a ve Albayrak Medya Grubu'na minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Karagül'ün görevi bırakması, Yeni Şafak'ın internet sitesinde de kendine yer buldu. 'İbrahim Karagül Yeni Şafak genel yayın yönetmenliği görevini devrediyor' konulu haberde Karagül'ün meslektaşlarına gönderdiği e-posta'ya yer verildi. Buna göre Karagül, dedi:

"Değerli arkadaşlar; Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmenliği görevimi 31 Aralık itibariyle devrediyorum.Yeni Şafak'ta 25 yıllık çalışma hayatım, 8 yıllık Yayın Yönetmenliği görevim sona eriyor.

Türkiye'nin büyük krizlerinde birlikte mücadele ettik. Çok ciddi şeyler başardığımıza inanıyorum. Yeni Şafak bizim için bir ailedir. Hepimiz bu ailenin değerli üyeleriyiz. Başta Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak olmak üzere; Bayram Albayrak'a, Nuri Albayrak'a, Mustafa Albayrak'a, Kazım Albayrak'a, Muzaffer Albayrak'a, Mesut Albayrak'a ve bütün Albayrak ailesine minnet ve şükran borçluyum. Gayret ve destek ölçülemez.

'Başka bir hayat mümkün mü, deneyeceğim'

Türkiye mücadeleleri ve fedakar tartışılmaz. 25 yıllık Yeni Şafak'tayım. Başka bir hayat mümkün mü, deneyeceğim. Yeni Şafak'ta elektrik ve ülkemiz için mücadeleye de devam edeceğim. Albayrak Medya Grubu'na ve Yeni Şafak'a daha güzel bir dil gelecekiyorum. Daha da güçleneceğine inanıyorum.

Katkılarımız her zaman devam eder. Daha güzel yarınlarda buluşmak umuduyla. Hepinize, güzel ve verimli bir çalışma hayatı, sağlık ve mutluluk dilerim. Hoşça kalın. "

Faiz arttı sıcak para Türkiye'ye aktı

 

Üst düzey yatırımcılığa terfi için ustalardan hafta sonları borsa eğitimi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)