E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni Akit'in skandallarına bir yenisi daha eklendi---

Yeni Akit'in skandallarına bir yenisi daha eklendi

Yeni Akit'in skandallarına bir yenisi daha eklendi
22 Ekim 2020 - 20:29 borsagundem.com

Yeni Akit gazetesi yazarı Rasim Bolbol, hayatını kaybeden Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun'u hedef aldı

Yeni Akit gazetesi yazarı Rasim Bolbol,"Millete “g.t kılı” diyen Bekir’e pamuğu tıkadılar" başlıklı  yazısında yaşamını yitiren Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun'u hedef aldı.

Bolbol "Hayatı boyunca hep ezan ve sela düşmanlığı yaptı. Ama kaderin cilvesine bakın ki, son yolculuğuna ezan ve sela ile uğurlandı. Gördünüz, 28 Eylül 2016 tarihli Sözcü’de 'İmamları görünce kaçasım geliyor' diye yazan Bekir Coşkun, ne kadar çabalasa da en nihayetinde bir imamın eline düştü. Halbuki ona göre 'son derece gereksiz' bir görev ifa ediyordu imamlar." ifadesini kullandı. 

Bolbol tepki çeken yazısında şunları kaydetti:

"Bir defasında, 'Yıllardır bana ‘Ölünce musalla taşına uzandığında nasılsa bir imamın eline düşeceksin…’ diye notlar atılıyor' itirafında bulunan Bekir, sanki hiç musalla taşına uzanmayacakmış gibi bir ömür tüketti. İslam düşmanlığıyla doğup, İslam düşmanlığıyla öldü yani sizin anlayacağınız. O, Mustafa Kemal’e peygamber, Nutuk’a kutsal kitap, Anıtkabir’e Kâbe muamelesi yapıp kendi “din”ini doyasıya yaşadı, ama bu toplumun kâhir ekseriyetinin dini olan İslam’a sürekli dil uzattı. Okullarda imam yetişmesini “çağdaş eğitimin canını almak” şeklinde tanımlarken, nedense kendi canının hiç alınmayacağı yanılgısına kapıldı.

Malum, kendisine 'İslam’a ve Müslümanlara niçin hakaret ediyorsun? Yaptığın gazetecilik falan değil, tetikçilik' eleştirileri getirilmesini de hiç mi hiç umursamadı Bekir Coşkun. O, maşeri vicdana hep kulak tıkadı. Elbette bu kulak tıkamalar, gassalın kendisine pamuğu tıkamasına engel olamadı."

"Bu ne insanlık, ne de gazetecilik"

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Yeni Akit gazetesine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Bildirici, "Bu ne insanlık, ne de gazetecilik. Bakalım bu ülkenin muktedirleri Yeni Akit’in Bekir Coşkun’a yaptığı bu terbiyesizliği, bu izansızlığı nasıl karşılayacak? Yazık bu güzelim ülkeye.." düşüncesini dile getirdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU23 Ekim 2020 10:41

    az yaşa çok yaşa, fakir yaşa zengin yaşa, dolu dolu yaşa boş yaşa malesef sonuç bu.üç metre kefen ve 10 tane odunla adımı gömüyorlar.belki kefenin ipektek olur belki cilalı taputla gömerler ama o da adamı kurtarmaz.ER GEÇ TÜM CANLILAR ÖLÜMÜ TATACAKTIR (Ayet) önemli olan bu dünya da ALLAH için ne yaptık yanı ALLAH ın emirlerini yapabildikmi.her şeyin özeti budur.

  • bu dünyadan biri23 Ekim 2020 10:03

    Din afyondur, Kanıtlar aşağıdaki yorumlarda mevcuttur. Dünyada 7,5 milyar insan ve yüzlerce din var. Herkes benim dinim en yüce din diyor. Bu insan kibridir. Kanıt aşağıdaki yorumlarda mevcut. 

  • İbrahim Açıkgöz23 Ekim 2020 09:22

    Bu Dünyada iki tip insan vardır birisi kendi doğrusunu yaşar diğeri yaşadığı dönemin doğrusunu yaşar. Kendi doğrusunu yaşayan en azından bildiğine inandığına iman eder. Yaşadığı dönemin doğrusunu yaşayanlar ise Bolbol günah işlerler. Allah Bekir Coşkun'u bilmiyor muydu sana ne BOLBOL! sanamı kaldı ölünün ardından konuşmak.

  • YAVUZ SULTAN SELİM23 Ekim 2020 09:04

    EEEEE ne var bu yazıda skandallık anlayamadım, yani ölen her canlının arkasından iyi şeyler konuşmak zorunluluğu yok heralde x kişisi ölmüştür iyi bilenler iyi anlatır kötü bilenler kötü anlatır demekki yazara göre bekir iyi biri değilmiş o da bekire karşı duyguyarını yazıya almış ne yapsaydı ya bekir öldü diye onu mu pohpohlasaydı Allah yardımcısı olsun..

  • memetemmi23 Ekim 2020 08:37

    Bekir Coşkun milletle, İslam'la alay etmenin bedelini mezarında verirsin. Bizler ve İslam için ettiğin sözlerden dolayı hakkımızı helal etmiyoruz.

  • said23 Ekim 2020 08:17

    Bakara Suresi, 161. ayet: Şüphesiz, inkar edip kafir olarak ölenler, Allah'ın, meleklerin ve bütün insanların laneti bunların üzerinedir.

  • Fhr23 Ekim 2020 07:41

    Sen millete etmedik hakaret bırakma sana birşey denince kıyamet kopsun ne kadar çok Yunan ve ermeni ye benziyorsunuz aynısını onlarda yapıyor..

  • Baytar23 Ekim 2020 01:52

    Millete, milletin değerlerine kin husumet besleyen şahıs ölmüş. Şerefli Türk milletinin hasımlarından birisi ölmüş. Hepsi bu.

  • Nurettin ünlü23 Ekim 2020 01:14

    Din kisvesi altında kız çocuklarına erkek çocuklarına tecavüz eden sözde hocalaraydı Bekir Coskunun lafları hacı hoca ayağına bu ülkeye feto terör örgütü kuruldu bu got gazateci bozuntusu onlarıda yazsın ölmüş adamın arkasından konuşacağına

  • Vatandaş23 Ekim 2020 01:03

    Her chp li gibi bekirde ısıklar kosmoslar icinde uyusun.

  • Bir yorum23 Ekim 2020 07:45

    O biraz zor!  Uyutmazlar!  O ışık dediğin  de ne olacağını  iyi düşün!  Allah ın inançsız ve inkarcı insanlara vaadi  cehennem dir.  Allah bizi şımarıp azanlara  benzetmesin!   Akit gazetesi yazarı  da çok küfürbaz edep dışı  yazmak ile çok ta olgun bir Müslüman olamaığını  hatta bir parça çapsız oluğunu göstermiş.  

  • Neresi skandal23 Ekim 2020 00:18

    Hayatı boyunca Türk milletine, Anadolu insanına tepeden bakan, diniyle alay eden İslam düşmanı birinin arkasından niye iyi konuşayım ki? Akit'in birçok hatalı veya skandal başlığı olmuştur ama bu yazı baştan sona doğrudur.

  • Günay 23 Ekim 2020 00:02

    Bu kadar seviyesizlerin toplanıp yönettiği gazeteden ne olacak...Bi de dindar olacaklar...Kindar cahiller....

  • İbrahim ODABAŞ 22 Ekim 2020 23:36

    Yeni akit doğruyu yazmış niye gocunuyorsunuz ki bu kadar İslam düşmanı olan biri keşke beni ölünce imamın önüne götürmeyin pamuk istemiyorum deseydi Yeni akit eleştirenler siz şimdiden tedbirinizi alın

  • Mertemin22 Ekim 2020 23:24

    Gazetecilerin bir birine karşı yorumlarının burada işi ne ? Ve böylesi kindar ve tarafmış bir bakış adı altında ?

  • Alp22 Ekim 2020 22:12

    Herkez ettigini bulacak bunun KINDARLIKLA ..ILGISI NE..o artik bu dunya ile ilgisi kalmamistir..allah taksiratini ..affetsin..ama dunya goruslerine..asla ve asla katilmam..farkli dunyalarin..insaniyiz..simdi sonucta o bir olù..olum her seyi cizer

  • AhmetK22 Ekim 2020 22:04

    Olunun arkasından konusmak hos olmamakla beraber, coskun’u anlatmıs. Yalan yok.. Boolca ısıgın altında olacak. Asırı ısık sıcak olur, bunu da bilir herkes

  • Haha22 Ekim 2020 21:40

    Klasik kindar musluman