E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYazık oldu...Memleketime...---

Yazık oldu...Memleketime...

Yazık oldu...Memleketime...
06 Ocak 2014 - 23:08 borsagundem.com

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar partisine önemli uyarılar yaptı

Tayyar, Ergenekon ve Balyoz sanıklarının yeniden yargılanmasına ilişkin formül arayışı çerçevesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile görüşmesine Twitter üzerinden tepki gösterdi.

İşte AK Partili Vekil'in attığı tweetler:

"Hayırlı olsun....
Metin Feyzioğlu CHP'ye....
Ergenekon bize...
Yazık oldu... Memleketime..."

"Tezgahın hedefi çifte tasfiye; Ak parti ve cemaati çatıştıranlar Ergenekon'u yeniden iktidara taşımak istiyor, herkes aklını başına almalı"

"Bir vesayet başka bir vesayetle uzlaşarak değil demokratik sisteme entegre edilerek aşılır."

"Grup başkanvekilimiz Mahir Ünal ve Yalçın Akdoğan aradı, kumpas ifadesinin çarpıtıldığını, yarınki yazısını bu konuya ayırdığını söyledi"

"Akdoğan dediki: Ergenekon davasında tarafız, asla taviz vermeyiz, başka vesayetle de ittifak kurmayız ama yanlış varsa da düzeltilmelidir'"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AKÇAABAT.07 Ocak 2014 02:13

    SİZLERİN BU AÇIKLAMLARI YAKINDA BU ÜLKEYİDE İÇ SAVAŞA SÜRÜKLER yazıklar olsun sizlereki bu ülkenin insanları sizlere güvenipte peşinizden oylarını vererek ülkeyi vede miletini iyi yerlere getirmenizi istediler ama sizler ne yaptınız kendivede akrabalarınızın ceplerini doldurmaktan başka hiç birşey yapmadınız.şimdi bu millet sizlere kin vede nefret kusuyor ülkeyi karamsarlığa sizler getirdiniz hırsızlık sizlerin zamanında çıktı vede deşifre oldu madem kendinize bukadar çok güveniyorsunuz sayın başbakan sen vede ailenin hepsi kurmayların bakanların bunların hepsininde mal beyanını anında TV yonlarada millete söylenmeleri lazımdır eğer temizseniz zaten bu millet sizlerin yanında olur ama çalıpta çırptısanız işte ozaman bu milletten çok ama çok çekeceğinizvar demektir.şimdilere bir sürü atamalar yaptınız oinsanlar sizlere oy vermişlerse birdaha asla oyda vermeyeceklerdir 12 senedir okoltuğun üzerinde oturuyorsun bir padişah gibi bırakmakta istemiyorsun neyi amaçlıyorsun ama unutmayınki içeriye tıktıklarınız zamanı geldiğinde hepinizden intikam alacaklardır yakında milletide birbirine düşürürürsünüz.ALLAHIM ülkesini düşünmeyen sadece kendini vede çevresini düşünenlerden bizleri UZAK EYLE aminnn.

  • ramazan07 Ocak 2014 02:08

    yav neler oluyor git bunları başbakanla görüş

  • ata07 Ocak 2014 01:35

    Silivri hapishanesini kendiniz için yaptırmış olabilisiniz...

  • T.C AKIN06 Ocak 2014 23:26

    Bİ'AT DEĞİLLERMİŞ SÜRÜİMİŞLER

  • Borsacı06 Ocak 2014 23:25

    Sanırım çok fazla muta kasedi filan var. Mecburen RTE ittifak arıyor. Ya da cumhurbaşkanlığı için güç topluyor. Cemaat Gül'ü destekler ise mecburen diğer her kes RTE nin arkasıda durmak durumunda kalır. Bu ülkede muta, rüşvet v.s. bitmez. Biter ise siyaset diye bir şey kalmaz.

  • can06 Ocak 2014 23:25

    siyasette esnkeklik olur.hemen nida atmaya gerek yok .