E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiYAZIC: Birleşme haberi---

YAZIC: Birleşme haberi

YAZIC: Birleşme haberi
27 Şubat 2017 - 10:04 borsagundem.com

Yazıcılar Holding hissesi, Özilhan Sınai ve Kamil Yazıcı A.Ş.'nin şirket bünyesinde birleşme kararının alınmasıyla yükselişe geçti

Yazıcılar Holding, Özilhan Sınai Yatırım A.Ş.(OSYAŞ) ve Kamil Yazıcı Yönetim ve Danışma A.Ş.’nin (KYYDAŞ) şirket bünyesinde birleştirilmesine yönelik görüşmelere başlanması konusunda mutabakata varıldığını açıkladı. Şirket, birleşme işlemi sonrasında, KYYDAŞ ve Özilhan ailesinin %50-%50 ortaklık yapacağı ve şirketin imtiyazlı B grubu paylarının tümüne ve imtiyazsız A grubu payların bir kısmına sahip olacak ayrı bir sermaye şirketi kurulmasının öngörüldüğünü bildirdi. Şirket ek olarak, planlanan bu birleşme işleminin onaylanacağı genel kurul sırasında, şirketin imtiyazlı A, C ve D grubu paylarının imtiyazlarının kaldırılarak bu payların imtiyazsız halka açık A grubu paylar olarak düzenleneceğini bildirdi.

Bu gelişme ile birlikte hisseye alım geldi ve yüzde 13.78 oranında yükselişle 16.52 TL seviyesinde işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim yazıcı28 Şubat 2017 11:02

    SPK SPK olsa UBS nin bu haberin üzerine 16.58 ortalama ile sattığı 600 bin lotu bir inceler bakar kimmiş bu "yabancı"...bu haberin zamanlaması "manidar"..bu satış "manidar"...bütün ky olumlu algılarken bu UBS nin devreleri mi yanmış? yoksa patron destekli bir "ısmarlama" mı..