E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYavaş'tan 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusuna yanıt---

Yavaş'tan 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusuna yanıt

Yavaş'tan 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusuna yanıt
24 Mart 2021 - 01:04 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Cumhurbaşkanı olmayı düşünüyor musunuz?' sorusunu yanıtladı. Mansur Yavaş, "Bir işi yaparken başka bir işe odaklanırsanız mümkün değil başarılı olamazsınız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Uğur Dündar'ın "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?” sorusuna Mansur Yavaş şu yanıtı verdi:

"TÜRK MİLLETİ İŞİNİ YAPAN ADAMA HASRET KALMIŞ"

"Ankara halkı beni Ankara’ya hizmet etsin diye seçti. Hatta böyle siyasi işlere karışmamı istemediği de belli ki sadece hizmet odaklı çalışınca şu konuşulmaya başlandı. “Adam işini yapıyor” Demek ki Türk milleti işini yapan adama hasret kalmış. İşini yaparken her şeye karışan insanı istemiyor. “Biz seni belediye başkanı olarak seçtik, belediye başkanlığını güzelce yap diyor”. Ben de memnunum, inşallah daha güzel hizmetler yapacağız. Atatürk’ün bize emanet ettiği Başkent’i dünya başkentleriyle yarışır bir hale getirmek için çalışacağız. Ondan sonra yarın sokağa çıktığımda “Geldi güzel de hizmet etti”, dendiği zaman benim için en büyük makam odur. Bunun haricinde bir şeye ne odaklıyım ne de düşünüyorum. Beni Ekrem Bey’le böyle zaman zaman yarıştırıyorlar ama şu kadarını söyleyeyim biz ancak hizmette yarışırız."

"BAŞARILI OLAMAZSINIZ"

Gazetecilerin ısrarı üzerine Yavaş “Bir işi yaparken başka bir işe odaklanırsanız mümkün değil başarılı olamazsınız.” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş korona virüs aşısı oldu

 

Yavaş: EYT'lilerin GSS primlerini ödemeye başlıyoruz

 

Mansur Yavaş'a Uluslararası Şeffaflık ödülü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.