E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYatırım Finansman’da üst düzey iki atama---

Yatırım Finansman’da üst düzey iki atama

Yatırım Finansman’da üst düzey iki atama
15 Mart 2023 - 14:06 borsagundem.com

Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’de şubat ayı içinde gerçekleşen atamalarla Mehmet Levent Sezer Genel Müdür Yardımcılığı, Dr. Barış Esen ise Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirildi.

Yatırım Finansman Menkul Değerler, kadrosunu deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Kurumda şubat ayında gerçekleşen atamalarla Mehmet Levent Sezer Genel Müdür Yardımcılığı, Dr. Barış Esen ise Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstlendi.

1971 yılında Ankara’da doğan Mehmet Levent Sezer, 1990-1995 yıllarında ODTÜ Ekonomi bölümünü tamamladı. İş yaşamına 1997 yılında Türkiye İş Bankası’nda Fon Yönetimi Uzmanı olarak başlayan Mehmet Levent Sezer, 2005-2011 yılları arasında Türkiye İş Bankası Hazine bölümünde müdür yardımcısı, 2011-2023 arasında ise Hazine Birim Müdürü olarak sorumluluk üstlendi. 2023 Şubat ayı itibarıyla Yatırım Finansman ailesine katılan Mehmet Levent Sezer, Strateji ve Yatırım Danışmanlığı Müdürlüğü, Operasyon Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı Sınırlı Saklama Birimi, Türev Ürünler Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı olan Yurt Dışı Piyasalar Birimi ile Kurum Portföy Yönetimi Birimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

Dr. Barış Esen, kariyerini Yatırım Finansman’da devam ettirecek

Son olarak BloombergHT’de program yapımcısı ve sunucu olarak görev yapan Dr. Barış Esen, Kurumsal İletişim Direktörü olarak Yatırım Finansman ailesine katıldı. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Dr. Barış Esen, Galatasaray Üniversitesi Bölgesel ve Stratejik Etüdler Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden doktora derecesini aldı. Gazetecilik ve televizyonculuk mesleğine 2004'te CNN Türk Dış Haberler Servisi'nde başladı. 2005 yılından 2010 yılı başına dek SKY Türk haber kanalında muhabir, editör ve sunucu olarak çalıştı. 2010'dan itibaren kuruluş kadrosunda yer aldığı Bloomberg HT'de sunucu-editör olarak görev yapmakta olan Dr. Barış Esen, yeni dönemde Yatırım Finansman’da Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstlenecek. Dr. Barış Esen aynı zamanda Beykent Üniversitesi öğretim üyesidir.

Yatırım Finansman’ın yeni 'Genel Müdür'ü Eralp Arslankurt

Günün önemli şirket haberleri 15/03/2023

İpek Enerji ve Marka Holding sorusu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu16 Mart 2023 01:11

    Yolun açık olsun Dr. Barış Esen.

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ16 Mart 2023 00:11

    Kendisine has ses tonu, sevecen yapısı, güzel akıcı Türkcesi ve sürükleyeci konuşmaları daha şimdiden özledik Barış Esen.Ama bir gün herkes hayellerini yaşamak ister.umarım yeni görevinden başarılı ve mutlu olursunuz.

  • Kaportaci fehmi sanayiden15 Mart 2023 22:18

    Barış candir. Piyasadaki en doğru birkaç adamdır sorun is gurubunda isfinanstaki büyük organize hisse hamurtlamasi önünde duracak ,bu işi kim organize etti chp den issandikta 

  • Mucise Reis : )15 Mart 2023 21:32

    Tv de sivri dillemeler yapıyorsun bir bir kaç aydır.... Böyle kişileri barındırmazlar.... O bakımdan belli ki kendisini Tv de dışlattılar... Bildim bileli 7/24/365 gün tv lerde geçti ömrü :D.  Eski yıllarda savaş muhabiri idi, yaralı sayısı verirken, muhasebe işlerinden anladığı bellidi ... keşfettiler, TV de sayıların olduğu, ekonomiye :D transfer... Ünvanda almış DR. En azından artık daha özgür biçimde yeni kurumunda çalışır. Hayali ne olabilir ? ev+araba çalış çalış koştur koştur :D ... Bir BTC almadı, yıllarca programalarda tartışsada... ilk tartışmada alsa, 5 - 10 tane BTC o zaman bir aylık maaşı eder... Ucuzdan.., şuan lüks villasında şatosunda yaşardı, altında hayali otomobili ile :D ... Neyse hayırlı olsun... Bu işler Tv işi değil, İbiza tatil alemlerine, gecelerine benzemez  :D , Yok öyle Despasido lar kurumda...work work work... Ben nereden tanıyorum ki ?... Bilgisayar bizim işimiz : ) Pentagondan aldık :D diyim ....

  • AHMET ÖZBİLEN15 Mart 2023 16:46

    Barış Esen kardeşimizi severiz.Dr.sını yaptı yeni görevinde başarılar dilerim.

  • İnci kefali15 Mart 2023 16:43

    Hayırlı olsun

  • www15 Mart 2023 16:35

    Barış Esen'i Tv de keyifle izliyor , bilgileniyorduk. Yokluğunu hissedeceğiz. Yeni görevinde başarılar ;)  ;)  ;) 

  • EYYP197815 Mart 2023 15:41

    HAYIRLI OLSUN DR BARIŞ ESEN

  • Slm15 Mart 2023 15:02

    Hayırlı olsun barış kardeş