E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYatırım Finansman’ın yeni 'Genel Müdür'ü Eralp Arslankurt---

Yatırım Finansman’ın yeni 'Genel Müdür'ü Eralp Arslankurt

Yatırım Finansman’ın yeni 'Genel Müdür'ü Eralp Arslankurt
27 Haziran 2022 - 13:05 borsagundem.com

Yatırım Finansman Menkul Değerler’de Genel Müdürlük görevine, sektörün deneyimli isimlerinden Eralp Arslankurt’un atanması için SPK nezdinde gerekli başvuru işlemleri başlatıldı.

Yatırım Finansman Menkul Değerler’de, genel müdürlük düzeyinde bir bayrak devri yaşanıyor.

Halen Genel Müdürlük görevine sürdüren Ömer Eryılmaz, temmuz ayında emeklilik nedeniyle gruptaki görevlerinden ayrılacak.

Yatırım Finansman Yönetim Kurulu, Eryılmaz’ın yerine  halen şirkette Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Eralp Arslankurt’un, Genel Müdür unvanıyla atanmasına ve bu kapsamda gerekli başvuru işlemlerinin SPK nezdinde başlatılmasına karar verildiğini duyurdu.

Ömer Eryılmaz 1986 yılında Sınai Yatırım Bankası’nda başladığı kariyerine; sonrasında TSKB’de orta ve üst düzey görevlerde bulundu, Genel Müdür Yardımcısı (CFO) pozisyonundan 2017 tarihi itibariyle grup içi görevlendirme ile Yatırım Finansman Menkul Değerler’e Genel Müdür olarak atandı.

Yatırım dünyasının deneyimli ismi

2002 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun olan Eralp Arslankurt, 2006-2008 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesinde Sermaye Piyasaları ve Borsa Bölümünde yüksek lisans yaptı. Türkiye'nin önde gelen finans kurumlarında sermaye piyasaları alanında 10 yılı aşkın süredir birçok farklı görevde bulundu. 2013 yılında Müdür Yardımcısı olarak Yatırım Finansman ailesine katılan Eralp Arslankurt, sırasıyla şube müdürü ve koordinatör olarak çalıştı. Arslankurt, 2019 yılından bu yana Genel Müdür Yardımcısı olarak, Şubeler, Pazarlama, Şubeler Koordinasyon,Strateji ve Yatırım Danışmanlığı,Kurumsal Finansman ve Halka Arza Aracılık,Kredi Tahsis ve İzleme,Algortitmik İşlemler, ve Bilgi İşlem fonksiyonlarından sorumluydu.

Günün önemli şirket haberleri 27/06/2022

Erbosan ve Anel Elektrik sorusu

Borsa şirketlerinden 'döviz şartı' açıklaması

24.06.2022 tarihinde 4 şirket geri alım yaptı

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kamileoynakbaş27 Haziran 2022 16:03

    buda tskb den gelme sandıkcı .işfinans la ilgili bakalım napcak .işfinas çok önemli hisse nası el değiştirdi bi gecede yüzde 35 hisse nası karardı .talimat kimden çok önemli hisse çöküşü devam eyo birileri yüzlerce milon para vurdu nasıl ve kimler bunlar işsandık nerde chp atamalar nerde çok önemli izleincelearaştır.

  • nedo27 Haziran 2022 15:59

    Genel müdürüm,kızlar peşine düşer ha,dikkat et:))))))))