E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYasağa geri sayım: Balıkçılar ağlarını toplamaya başladı---

Yasağa geri sayım: Balıkçılar ağlarını toplamaya başladı

Yasağa geri sayım: Balıkçılar ağlarını toplamaya başladı
02 Nisan 2021 - 15:28 borsagundem.com

Denizlerde 15 Nisan'da başlayacak av yasağına günler kala Doğu Karadenizli balıkçılar ağlarını toplayıp tamir ve yenileme işlemleri yapıyor.

1 Eylül'de av yasağının sona ermesinin ardından "vira bismillah" diyerek Karadeniz'e açılan balıkçılar, pandemi ve avlanmanın kısıtlı olması nedeniyle sezondan istedikleri verimi sağlayamadı.

Yaklaşık 7 aylık sürenin ardından bu kez de gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan balıkçılar, gırgır ve büyük teknelerde bulunan ağlarını limanlara indirerek tadilatını gerçekleştiriyor.

Doğu Karadeniz Su Ürünleri Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Ahmet Mutlu, artık yeni sezon için hazırlıkların başladığını söyledi.

Avlanma sırasında ağlarda hasarların oluşabildiğini, bunların da av yasağı öncesinde giderilebildiğini anlatan Mutlu, "Avcılık mevsimi balıkçılarımız açısından artık bitti diyebiliriz. Bu sezon bazı bölgelerde avcılık zaman zaman da olsa iyi gerçekleştirildi ama beklenen gibi olmadı. Umarız önümüzdeki sene daha iyi olacaktır." dedi.

Mutlu, küçük teknelerin av yasağından etkilenmediğini de sözlerine ekledi.

Aşı olmak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı!

Karadeniz'de sular ısınıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hacıbektaş03 Nisan 2021 12:37

    Tecrübeler hep para tröstlerinden, şirketlerin patronlarından yana oldu, bundan böyle birazda ky.cılar dikkate alınsa, hatta pozitif ayrımcılık olursa borsa yükselir, yükseldiği yerden düşmez, hem şirketler hem ky.cı, hem ülke kazanır.

  • Ekonomist 03 Nisan 2021 11:57

    Bir çok şirket halka arzdan nemalanmak için bilançolarını iki yıl kar ve azda olsa geçmiş yıl karı biriktirme yaptı, sıradakiler ve dusunenlerde yapıyor. Buda beyana dayılı bilanço her türlü gelir gider kalemleri ile kar zarar yapılıyor demek tir. Borsada işlem gören şirketler de beyanın dışında bilgi işlemsel algoritma yazılarak gelir idaresinin kıyaslama sistemi kurması gerekiyor. Dürüstlüğe alışacak , alıştırmalı, şirketler ve yönetimler. Bunun yanında halka açık şirketlere vergi avantajları sürekli olmalı, kar dağıtan temettulerden hiç bir vergi kesinti alınmamalı. Hadi bunu yapin asil olay bu...

  • Gercekler 02 Nisan 2021 21:30

    İlk halka arzlar üzerinden yapılan stratejik işlerle, yenş Halka arzlar üzerinde iyi bir algı oluşturuldu! Yeni halka arzlara herkes saldırıyor artık! Toplum psikolojisini tetikleyerek Toplum yönetme yönlendirme harika!

  • Selim Tez02 Nisan 2021 18:22

    Ey başkan ,Ben senden 1 yıl önce borsaya girdim.Girmez olaydım.bütün paralarım,birikimlerim,mallarımngitti halen gidiyor.Vijdanonız varsa kapalıbtahtalsra bir çöz0 bulun En son ARTI hissesini bir kere bile uyarmadan att7nız,nerede var böyle bir uygulama...Ky soyup soyma,yeri olmuş borsa...

  • Yatırım Tavsiyesidir02 Nisan 2021 17:38

    Daha dün yazdım çıkmış twitterda yeni modeller padişah resimli der saadet borsası şunu bildim bunu bildim hemen üye olun,akıncı tahmin edersiniz türk bayrağı koymuş hani vatan millet sakarya misali oda şunu bildim bunu bildim hemen üye olun tavan yakalayın kendini bofa sanıyorlar ulan hırbolar sizin zidiğiniz yetermi tahta kaldırmaya ha madem yetiyor o zaman ne diye insan topluyorsunuz kuşluda he a şerefsiz adiler. sakın bunlara üye olmayın arkadaşlar sakın.

  • Murat02 Nisan 2021 16:47

    Acaba bu tecrübeli insanlar niçin ihlas gurubunun bugüne kadar insanları madur etmelerine izin vermişler.