E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYapımcı, starını böyle korudu---

Yapımcı, starını böyle korudu

Yapımcı, starını böyle korudu
08 Ağustos 2013 - 08:34 borsagundem.com

Ay Yapım’dan flaş Kenan İmirzalıoğlu açıklaması

İstanbul'da yapılan Narkotik operasyonunda gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Karadayı dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili açıklama yapıldı.
Karadayı dizisinin yapımcılığını yapan Ay Yapım tarafından yapılan yazılı açıklamada "Sayın Kenan İmirzalıoğlu, 5 Ağustos sabahı bayram ziyareti sebebi ile gittiği Ankara ili Bala ilçesinde ailesinin yaşadığı köydeki evlerinden, ifadesine başvurulmak üzere emniyet görevlileri eşliğinde İstanbul’a getirilmiştir.
Eş zamanlı olarak sanatçının İstanbul’daki evi ve 2 aracında avukat katılımı ile emniyet birimleri tarafından yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı tutanak altına alınmıştır. Sanatçı, alınan ifadesi sonrasında Savcılık Makamınca serbest bırakılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mert08 Ağustos 2013 18:51

    kimi kimden koruyorsun. bu ülkede tecavüzcüler bile sanatçıyım diye para basıyor. Kenan, kendine zarar vermiş banane.

  • kenan fanı08 Ağustos 2013 12:18

    kenan içmese bu kadar sakin durmazdı. ayrıca adam satıcı değil içici, biz onun sanatını seviyoruz. önemli olanda bu. sanatçı diye yaptıklarına göz yumulması haksızlık olurdu.

  • ASLAN KENAN08 Ağustos 2013 08:47

    Kenan imirzalıoğlu iyi bir aile ocuğudur. Çamur at izi kalsın. Hz. Yusuf'a iftira atanlar hala yaşıyor