E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıVİOP'da veri öncesi hareketli saatler---

VİOP'da veri öncesi hareketli saatler

VİOP'da veri öncesi hareketli saatler
06 Eylül 2013 - 09:06 borsagundem.com

Ekim vadeli Endeks30 kontratı 82,900 puan seviyesinden güne başladıktan sonra 81,150 puana dek gevşeme görüldü ve kapanış da 81,500’den gerçekleşti

Dün küresel piyasalar iyimser bir havada bugün ABD’de açıklanacak tarım dışı istihdam verisini beklerken yurtiçi piyasalarda bir negatif ayrışma yaşadık..
Sınır komşumuz Suriye’ye ilişkin gündemin hala hareketli olması ve dün Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’dan gelen TCMB Başkanı Başçı’nın geçen haftaki kura yönelik açıklamalarını desteklemeyen açıklamalar ile kurun yıl sonuna doğru 1,92’lere gevşemeyebileceği algısı DolarTL’yi 2,08’lerin üzerine atarken bunun baskısı ile de endekslerde de satış baskısının hızlandığını gördük…
Bugün piyasaların gözü kulağı yine G20 Zirvesinde ve ABD tarım dışı istihdam verisinde olmaya devam edecek, ABD verisine dek daha temkinli kalabilecek piyasa için verinin beklenenden daha iyi gelmesi durumunda ise satış baskısının yeniden artmasını bekleyebiliriz.
Ekim vadeli endeks30 kontrata baktığımızda dün 82,900 puan seviyesinden güne başladıktan sonra 81,150 puana dek gevşeme görüldü ve kapanış da 81,500’den gerçekleşti. Aşağısında 81,000 ve 80,250 destekleri karşımıza çıkarken yükseliş denemeleri de bizi 82,100 ve 82,500 seviyelerine götürebilir ancak Suriye belirsizliği gündemde kalmaya devam ettiği için kalıcı bir yükseliş hareketinden bahsetmek için henüz gerekli ortamın oluşmadığını düşünmekteyiz.
TURKISH YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)