E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaVİOP'da son işlem günü uyarısı---

VİOP'da son işlem günü uyarısı

VİOP'da son işlem günü uyarısı
30 Mart 2015 - 11:54 borsagundem.com

Borsa İstanbul VİOP'da işlem gören ve vade sonu gelen sözleşmelerle ilgili olarak vade sonu uyarısı yapıldı

Borsa İstanbul tarafından VİOP'ta işlem gören sözleşmelerle ilgili olarak vade sonu uyarısı yapıldı. Borsa İstanbul tarafından KAP'ta yayınlanan duyuru şöyle:

''Borsa İstanbul VİOP'ta işlem gören ve vade sonu Mart 2015 olan DolarTL Opsiyon, EUR/USD Çapraz Kuru Vadeli İşlem, Baz Yük Elektrik Vadeli İşlem, Ege Pamuk Vadeli İşlem ve Anadolu Kırmızı Buğday Vadeli İşlem Sözleşmeleri 31 Mart 2015 Salı gün sonunda itfa olacaktır. 19 Temmuz 2013 tarih ve 433 No'lu Borsa İstanbul VİOP İşleyiş Esasları Genelgesinde duyurulduğu üzere, söz konusu işlem günü sonunda DolarTL opsiyon sözleşmelerinde karda olan opsiyonlar otomatik kullanıma konu olacaktır. Konu ile ilgili detaylı bilgi 433 No'lu Genelge'de mevcuttur.

Yeni açılacak sözleşmeler 1 Nisan 2015 Çarşamba gününden itibaren VİOP'ta işlem görmeye başlayacaktır. Sözleşmelere ilişkin bilgilere 31 Mart 2015 tarihli mevcut sözleşmeler ve sözleşme değişiklik dosyası adlı raporlardan www.borsaistanbul.com/erd sayfası üzerinden erişilebilecektir. Önemle duyurulur.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)