E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriVestel'den Japonlarla işbirliği---

Vestel'den Japonlarla işbirliği

Vestel'den Japonlarla işbirliği
04 Temmuz 2014 - 08:42 borsagundem.com

Sharp’ın ürünlerinin Avrupa'da satışı için Vestel ile lisans görüşmeleri yaptığı belirtildi

Japon elektronik cihazlar üreticisi Sharp'ın, beyaz eşya ürünlerinin Avrupa'da satışı konusunda Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret ile lisans görüşmeleri yaptığı bildiriliyor.

Görüşmeler hakkında bilgi sahibi olan ancak adının açıklanmasını istemeyen bir kaynak, Sharp'ın Tayvan şirketi TPV Technology ile de LCD televizyon cihazlarının Avrupa'da üretimi ve satışı konusunda görüşmeler sürdürdüğünü söyledi.

Kaynak görüşmelerin başlangıç aşamasında olduğunu ve henüz hiçbir konuda anlaşmaya varılmadığını belirtti. Sharp daha önce benzer haberler üzerine yaptığı yazılı açıklamada Avrupa'daki faaliyetini yeniden yapılandırmak amacıyla değişik seçenekleri değerlendirdiklerini ancak şimdilik kararlaştırılmış bir şey olmadığını bildirmişti.

Vestel Elektronik tarafından konuyla ilgili olarak KAP'a şu açıklama yapıldı: ''Bugün basında yer alan haberlere istinaden %100 bağlı ortaklığımız olan Vestel Ticaret A.Ş., beyaz eşya tarafında marka isim hakkı satın alarak lisanslı üretim yapılması konusunda çeşitli firmalarla görüşmelere devam etmekte olup, şu aşamada alınmış nihai bir karar bulunmamaktadır.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 22,20
En Yüksek: 22,62
En Düşük: 21,80
Değişim 1,83 %
FK: 7,52
PD / DD: 1,65
İşlem Hacmi 303.942.648
Toplam Adet: 13.624.283
Ağırlıklı Ort.: 22,24
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • islam05 Temmuz 2014 02:12

    Öyle böyle diyorsunuz sayın yorum yazan arkadaslar fakat uzuncu olmak şart değil al sat yapanlar için sadece bugun % 10 bu hafta % 20 atı alan Üsküdar ı geçti

  • aliveli..04 Temmuz 2014 17:45

    ayriyeten sharp gibi japon firması 0% hatalı ürün ister.herhatalı üretimde seni içeriye alır...tüm malı iade der..vede çok düşük karpayı nı sana bırakır..işin hamalllığı ndan öte bişey kazandırmaz sana..

  • ali zurnaCI04 Temmuz 2014 16:30

    hiç inanmayın..vestel hersene biriyle böyle dedikodu çıkarır.sonra da birşeycik olmaz..ABD-mexica ya ye girip fethedeceklerdi...hikaye..çoğu palavra azı gerçek..bütün olay ky cı tuzağa düşürüp cebinden parasını almak..