E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVali Mutlu'dan geçmiş olsun mesajı---

Vali Mutlu'dan geçmiş olsun mesajı

Vali Mutlu'dan geçmiş olsun mesajı
23 Aralık 2013 - 00:14 borsagundem.com

İstanbul Valisi Mutlu, Kadıköy'deki olaylı mitingde rahatsızlanarak yoğun bakıma alınan Elif Çermik'e Twitter'daki kişisel hesabından mesaj gönderdi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kadıköy mitinginde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Elif Çermik'e kişisel twitter hesabından geçmiş olsun tweeti attı.

Mutlu, mesajında, "Bugün Kadıköy mitinginde ciddi kalp sorunu yaşayarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Elif Çermik hanıma şifalar diliyorum,geçmiş olsun" ifadesini kullandı.



POLİS MÜDAHALESİYLE ARBEDE

Kent Hareketleri, Kuzey Ormanları Savunması, Forumlar Arası Kentsel Dönüşümle Mücadele Çalışma Grubu öncülüğünde çok sayıda meslek örgütü, sivil toplum kuruluşu ve siyasal parti tarafından "çevre ve doğaya dikkati çekmek" amacıyla Kadıköy'de düzenlediği "İstanbul Kent Mitingi" sırasında polisin tazyikli su ve biber gazıyla müdahalesi sonucu arbede çıkmıştı. Arbede sırasında Elif Çermik adında 65 yaşındaki kadın rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Çermik'in tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TC VATANDAŞI23 Aralık 2013 01:33

    Sayın vali herhalde İstanbul'un gördüğü en kötü vali sizsiniz.İnsanlara her dakika yasak getiren (gezi ve sonrası)vali olarak tarihe geçtiniz.Bu olayda da önce polisleri insanların üzerine salıyorsunuz sonrada özür diliyorsunuz.Olacak iş mi bu.?

  • ihsan23 Aralık 2013 01:08

    "çevre ve doğaya dikkati çekmek" külahıma anlatın siz onu. hazır yolsuzluk skandalı olmuşken hükümeti gayrı meşru şekilde devirebilirmiyizin adı ne zamandan beri çevre duyarlılığı oldu.

  • arştotooo23 Aralık 2013 00:38

    timmisahhhhhhhh guzyaslaaaariiii