E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinUrfalıyam Ezelden yeniden ekranlara dönüyor---

Urfalıyam Ezelden yeniden ekranlara dönüyor

Urfalıyam Ezelden yeniden ekranlara dönüyor
13 Kasım 2014 - 20:20 borsagundem.com

Medeniyetler şehri Şanlıurfalı ailenin Adanalı zengin aileye karşı olan hikayesini anlatan Urfalıyam Ezelden Star TV'de ekranlara geri dönüyor

Kanal D'nin büyük umutlarla yayına başlattığı ancak 5. bölümde ekrana veda eden 'Urfalıyam Ezelden'in ayrılığı kısa sürdü. bülent inal, Dolunay Soysert, Settar Tanöğen, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi star TV ile anlaştı. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Kanal D ile yollarının ayrılmasının ardından yeni kanalla anlaşmak üzere olduklarının sinyalini vermiş ancak kanal adı açıklamamıştı. Yayından kaldırılması sosyal medyada büyük Gündem yaratan dizi, 22 Kasım Cumartesi akşamı ilk kez Star izleyicisinin karşısına çıkacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • URFALI13 Kasım 2014 20:28

    URFALILAR ÖLMEZ. ADAM GİBİ ADAMLARIN ŞEHRİ ŞANLIURFA. DÜNYADAKİ İLK VE TEK MEDENİYET URFADADIR. HERKES URFALI OLAMAZ. BU KİŞİLER ÖZEL İNSANLARDIR. DÜNYADAKİ EN ŞEREFLİ İNSANLARDIR.