E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnlülerin uyuşturucu şifreleri çözüldü---

Ünlülerin uyuşturucu şifreleri çözüldü

Ünlülerin uyuşturucu şifreleri çözüldü
07 Ağustos 2013 - 08:53 borsagundem.com

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlüler nasıl haberleştiği ortaya çıktı

Önceki gün yapılan uyuşturucu operasyonunda, birçok sinema ve televizyon yıldızı gözaltına alınmıştı. Polis, ünlü isimlerle 'torbacılar' arasındaki şifreli konuşmaları da çözdü. "Kitap okuyorum" demek "Uyuşturucu içiyorum" anlamına geliyormuş!..
Sinema ve televizyon dizilerinin ünlü oyuncularına yönelik narkotik operasyonunda, aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, Engin Altan Düzyatan'ın da bulunduğu 29 ünlü isim ile 19 torbacının İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor. Ünlü isimlerin uyuşturucu tacirleri ve aralarında yaptıkları görüşmelerde kullandıkları şifreler de çözüldü: "Yerli-Esrar", "Yabancı-Bonzai", "Kitap bitti-Uyuşturucu bitti", "Kitap okuyorum-Uyuşturucu içiyorum"...
Operasyon kapsamında baskın düzenlenen Levent ve Cihangir'deki 2 evin esrar serası olarak kullanıldığı belirlendi. Bu evlerde üretilen esrarın ünlü oyunculara satıldığı ortaya çıktı.
VİP OTELDEN NEZARETE
Bodrum, Kuşadası ve Çeşme'de tatildeyken gözaltına alınan ünlüler, önceki geceyi Narkotik Şube Müdürlüğü'nün nezarethanesinde geçirdi. Ünlü isimler dün öğle saatlerinde, Adli Tıp Kurumu'na götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.
Öte yandan operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı. Narkotik Polisi'nin operasyonu, 4 ayrı torbacı grup ile 4 ayrı ünlüler grubuna yönelik yaptığı, teknik takibin yanı sıra fiziki takipler de bulunduğu öğrenildi. Ünlülerin torbacı gruplardan aldıkları uyuşturucuları, kendi arkadaş gruplarına ikram ettikleri ya da aracı olarak teminde bulundukları öne sürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • peh07 Ağustos 2013 13:48

    kullanmayıverselerdi

  • Torbacı hacı07 Ağustos 2013 13:10

    Hacı diye yorum yazan arkadaş bağırdın senin ekmegine taşmı koydu polis yoksa sende torbacımısın yoksa onlarla beraber alemcimisin saçma sapan yorum yapmayın kardeşim içen her zaman içer ne gezisi o işler artık GAZİİİİİ oldu kardeşim yiyorsa park orada !!!

  • hacı07 Ağustos 2013 12:12

    o kadar beyinsizsiniz ki zamanlamasını sorgulamadan yok ünlüymüş, yok geziciymiş. bu adamlar kullanıyorsa hep kullanıyordur, peki niye şimdiye kadar yakalanmadı da ergenekpon kararlarının açıklandığı gün yakalandı, sizin gibi ahmakları kandırmak için tabii ki. muhafazakarmış, müslümanmış. müslüman adil, dürüst, ahlaklı olur sizin gibi şantajcı, menfaatçi, rantçı olmaz

  • hacı07 Ağustos 2013 12:06

    eee şimdiye kadar neden açığa çıkarmadınız? ha dur ben söyleyeyim gezi bitti ergenekon davaları başladı operasyon başladı. şu memleketin dünyaya zararı var, adalet, hak, hukuk hak getire, böyle toplumlar uzun süre var olamazlar, olmamalıdırlar

  • hacı07 Ağustos 2013 12:05

    bu adamlar mal mı uyuşturucuyu torbacıdan kendileri niye alsın, menajerleri var, korumaları var, akrabaları var, el işlerini yapanları var, arkadaşları var. neden kendilerini feda etsinler

  • XYZ07 Ağustos 2013 11:35

    İŞTE BU MEMLEKETİN SANATCI VEYA OYUNCU TAHİFESININ DURUMU... BÖYLELERİNE HER ŞEY YAPTIRILIR... ANLAYANA...

  • kızamıyorum ki yazık07 Ağustos 2013 10:48

    gezi parkında gördük ayak uydurulmadığında nasıl saldırdıklarını. içmeyenleri dindarlıkla suçlayıp psikolojik baskı ile kendilerine çekiyor bu faşistler.

  • HSN07 Ağustos 2013 09:47

    ÇOK PARA AZDIRIR GÖZLERİ AÇ DOYMUYORLAR ONUNLA BİR HAFTA BUNUNLA BİR HAFTA DÜZEYLİ BERABERLİK VS VS 1000 TL YE ÇALIŞSALAR GÖRÜRDÜK.