E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnlü avukat İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı mı olacak---

Ünlü avukat İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı mı olacak

Ünlü avukat İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı mı olacak
05 Mart 2023 - 13:50 borsagundem.com

Akşener'in altılı masa ile yollarını ayırmasının ardından İYİ Parti'de kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşuluyor. Gündemdeki isim ise ünlü hukukçu Ersan Şen...

Altılı masa ile köprüleri yıkan İYİ Parti'de Cumhurbaşkanı adayı için arayışlar başladı. Genel Başkan Meral Akşener'in, "Cumhurbaşkanı adayı olabilirim" açıklamasını yapan ünlü hukukçu Ersan Şen ile görüşme yapacağı bildirildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener önceki gün yaptığı sert açıklamanın ardından CHP, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Değişim Partisi ve Türkiye Gelişim Partisi'yle birlikte oluşturdukları altılı masadan kalkmış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da birlikte hareket etmeye çağırmıştı.

İmamoğlu ve Yavaş'ın, Kılıçdaroğlu'na destek vermesi üzerine ise İYİ Parti genel merkezine aday arayışları başladı.

ERSAN ŞEN: ADAY OLABİLİRİM

Ekranlarda sıkça görülen ünlü hukukçu Ersan Şen, dün akşam bir canlı yayında, İYİ Parti'den aday olabileceğini açıkladı.

Ersan Şen, “İYİ Parti teklif ederse aday olur musunuz?” sorusuna, “Canımız feda, kanımız feda. Tereddütsüz… Karşılık varsa, yüce millet istiyorsa, karşılıksız bırakmayız. Millet çoban ateşini yakarsa uzak durmayız” yanıtını verdi.

Ersan Şen, canlı yayında yaptığı açıklamada “Sayın Meral Akşener’den ve İYİ Parti’den böyle bir teklif gelirse elbette seve seve kabul ederim.” ifadelerini kullandı.

ZORLU: AKŞENER, ŞEN İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Ersan Şen'in açıklamalarının ardından Akşener'in kendisini telefonla aradığı ve istişare amacıyla davet ettiği bildirildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, "Bir TV yayını sırasında Sn. Ersan Şen’in partimiz hakkında ortaya koyduğu kıymetli değerlendirmeler sebebiyle Genel Başkanımız kendisini arayarak teşekkür etmiş ve istişare amacıyla görüşmeye davet etmiştir" dedi.

PAÇACI: BİR GÖRÜŞMEMİZ OLMADI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, hukukçu profesör Ersan Şen'in cumhurbaşkanı adaylığı için, "Sadece televizyonda izledik. Bir görüşmemiz olmadı" dedi. 

Paçacı, cumhurbaşkanlığı adaylığı için hukukçu Ersan Şen ile görüşme konusunun sorulması üzerine, “Henüz bir şey bilmiyoruz. Sadece televizyonda izledik. Bir görüşmemiz olmadı” diye yanıt verdi. 

İYİ Partili Altıntaş'tan istifa sonrası geri adım

5'li masadan ortak açıklama

Akşener 6 Mart'taki toplantıya katılmayacak

Erdoğan: Biz can derdinde onlar mal derdinde

İYİ Parti'den geri dönüş sinyali

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde istifa dalgası

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (70)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran06 Mart 2023 13:05

    Foyası meydana çıkanı apar topar gönderip uydurk tiplerle aday dikte etmeye çalışanların niyetleri hala belli olduktan sonra anlamayan akıl fukaraları  bedava yaşıyor demektir.  Şu ğlkede kaç parti kurulmuş sayısı belli değil. Hai hazır da parti kurup il ve ilçe teşkilatlarını  hazırlamanın maddi bedeli bir hayli yüklü.  Bu değirmenin suyunun Amerika dan geldiği de belli hala vatan kurtaran asker pozuna yatmasın kimse!  

  • baran06 Mart 2023 11:54

    Meral Abla lütfen bakar mısınız?   Yüzünde Rabbi Yesir var mı acep yok mu? :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 

  • baran06 Mart 2023 11:49

    İstanbullu bir hata yaptı bedelini çok ağır ödedi!  Bir daha bunların semtine bile uğramaz.   Bundan sonra tarihe iyi bakıp Chp DP  AP  DYP ANAP  gibi partilerin nasıl yozlaştığını çok iyi inceleyip buna mahal vermemek gerekir. Gerçi şimdilerde bunların hepsi 3 partiye toplanmış olsa da çok dikkat etmek gerekir!  Bu çakal sürüsü vakti zöanında kendi liderlerini nasıl da yalnız bırakmışlardı!  Bu menfaat soysuzlarının  Cumhur ittifanıa sızmasına kesinlikle izin verilmemeli.

  • baran06 Mart 2023 11:34

    Tayyip Erdoğan dan sonrası için 5 yıl sonraya bakmak lazım ki böyle adaylar zor zamanlarda acı ve mücadele ile yetişir  hadi ben geldim demekle olmaz!  Zaten  ne niyetle geldiğini  de kısa zamanda açık ediyor geldiği gibi de gidiyor.  Siz bu millete tepeden inme hiç kimseyi yutturamazsınız boşuna uğraşmayın.  Önce halkın gözüönünde yetişmiş gözünü budaktan sakınmayan genç olup kendini ispatlamalı.  Onun bunun şişirmesi ile değil.  Şişirilen balonların kurbağa misali patladığını gördük.  Değil mi Ekro?

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM06 Mart 2023 10:04

    Meral Akşener den asla ve asla siyasetci olmaz.Bilgisi öngörüsü, siyasi hareketlilik nasıl yapacağını ne  edeceğini bilemiyor, aynen elinden elması alınan bir mızıkcı çocuk gibi davranıyor.Bunlardan ne siyasetci olur ne de bu ülkeye bir faydaları olur.Diyelim bir büyük sorun ile karşılaştık 7 masa toplanacak o konu hakkında bir senede mi karar alacaklar.

  • Aslan06 Mart 2023 09:50

    Sayın Akşener 6’lı masayı dağıttığı gibi sayın Erşan Şen’i de kısa bir süre kullandı (siyasi anlamda) sonra kenara attı.

  • Sözün özü06 Mart 2023 09:34

    Meral Akşener gerçekten işi kökten çözmek istiyor, hem referanduma kalmadan  bu iş bitsin diyor.......... Ama gel gör ki yine kral gidecek başka bir kral gelecek ,ne yapalım böyle oldu deyip Kemal devam edecek. Mecliste 400 vekil olmayınca eski hamam eski tas devam edecek....ABDULLATİF ŞENER BU İŞE EN UYGUN ADAY BENCE............... Kemal beye alevi derler, cem evi dedelerine maaş bağlar derler, daha bir sürü malzeme bulurlar.(gerçek olmayan ).Sonuç Erdoğana yarar.........MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATILMAZ.....

  • Tufan06 Mart 2023 08:29

    Güzel senaryo işliyor. 6+1 masasında olmasa da dışarıdan yine bunlara oy verirler. Diğer bir planda çoklu aday yapıp ikinci tura bırakmak işi. 2019 seçimlerinde olduğu gibi tezgahla ikinci seçimde işi bitirmek niyetindeler gibi. Allah şu ermeni yahudi toplaması 6+1 şer masasına fırsat vermesin.

  • DIMBIL06 Mart 2023 10:06

    chp=hdp demektir bu oluşuma oy vermek kandile oy vermektek anlamına gelir benim için.

  • Neden 06 Mart 2023 00:47

    1- KK nın 5 li çete ve paraları geti alacağız söylemi MA in partisi içinde birilerini spesifik nedenlerle rahatsız etmiş ve adaylığına mutlak karşı olabilir 2- Önerdikleri diğer adaylara daha kolay söz geçirip kadrolaşmada avantaj sağlanabileceği düşünülmüş olabilir 3- Bu seçimde ideolojiler tabanlar şunlar bunlar değil ekmek yarışacak başını sokacak dağlam ev yarışacak 5-10 bin yandaşı zengin etme yarışındaki particilikten kadrolaşmafan liyakatsiz adamlardan sahte palvra propaganda ideolojilerinden aklı başında herkes bıktı . Bunu idrak edenler ittifaksız da seçim kazanır. Ekmek hayatta kalma depremde ev başıma yıkılırmı stresi söz konusuysa gerişi teferrauat.

  • AHMET ÖZBİLEN06 Mart 2023 11:28

    Kendiden olan melek kendin den olmayanlar çete.haydi ordan hadsiz.

  • baran06 Mart 2023 10:04

    Karakter ve akıl fukarası ahmak bu ülke senin gibi ahmaklara kalsa çamur ve duman pislik içinde bir Türkiye olurdu.  Bu ülkeye havaalanlarını duble yolları YHT leri  Tüp geçitleri Metro gibi büyük projelere imza atan şirketler çete değil bu milletin iftihar vesilesidir. Anladın mı . O beynini nerede bıraktıysa git ara bul.  Bu ülkeye hizmet ednlerden inytikam almaya çalışmak şerefsizliktir.  Şerefsizlk ise zillet ve rezil olmaktır her iki Dünya da.

  • Afyonlu 06 Mart 2023 00:27

    Tayyip Bey'den sonraki lider adayım Dr Fatih Erbakan gerisi ülkeye sadece zaman kaybı.

  • Gül06 Mart 2023 00:09

    Sn. troller yarın beşli masadan bir kişi daha ayrılabilir, evet tahmininiz son derece doğru, ama hemen sevinmeyin, zira millet ittifakı yarın CB adayını kesin olarak açıklayacak.

  • ALİ RIZA GÜZELKALE05 Mart 2023 23:56

    Ukrayna cumhurbaşkanı da ünlü bir komediyen idi bakın ülkesi ne halde kaç tane şehir ortada yoktur 4 şehri rusya nın işgali altın.Öyle bu ülke öyle her önüne gelene teslim edilecek kadar bu görevi verilecek bir makam değil.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA05 Mart 2023 23:39

    Meral Akşener e asla güvenmem.Büyük bir oyunda oynanmakta olabilir.Bence Meral akşener  önce  ayrıldı hedef şaşırttı sonra ise bakın 6 masaya tıpış tıpış geri dönecektir.Ben bunların hiç birisine güvenmem.

  • Bozkurt06 Mart 2023 00:14

    Koray Aydın izin vermez, zira Meral Akşener vitrindir.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK05 Mart 2023 22:14

    Bu da kim bu ülke buna mı kaldı.

  • Ata 05 Mart 2023 22:11

    İYİ partinin adayı “BİLGE YILMAZ”. Bunu bir kenara yazın.

  • baran06 Mart 2023 11:57

    Bence Tonyuyuk olsun!

  • ALİ KODUŞ05 Mart 2023 23:52

    Meral Akşener numara yapıyor algı operesyonu yapıyor 7 masadan asla ayrılmadı.Bunlar abd den onay vermeden asla ve asla masadan kimsa kalkamaz.

  • Hakan05 Mart 2023 22:07

    TARIH DEGIL.. TARIHIN CÒPLUGUNE...YURRÙÙ..HA YO TIM HARIC FIGER ULKUCULER BIZIMDJR..EY FOSFORLU CEVRIYE ENINDE SONUNDA EKTIGINI JICECEKSIN..BIR SATAN BI DAHA SATAR...ONCE..DURUST OLACAN SONRA POLITIKACI.

  • Yuvaya dönüş05 Mart 2023 22:00

    Tabanı dağılan İYİ parti mecburen cumhura katılacak, MHP ile birleşerek, Bahçelinin uygun gördüğü tarihte büyük kongre yapılacak ve MHP nin genel başkanı seçildikten sonra yola devam edilecek.

  • Trol05 Mart 2023 22:56

    Meral Akşener'in misyonu tamamlandı bir daha MV bile seçilemez demek istiyorsun galiba.

  • BİR DOST05 Mart 2023 21:46

    OO Bir yüce lider daha..

  • Baytar05 Mart 2023 21:30

    Dümbüllünün kabuğuna aday meddah.

  • Atakan05 Mart 2023 21:18

    Profesör DR avukat adamın dibi

  • vatandas05 Mart 2023 21:17

    kılcıkdaroglu na güvenmiyor secilemez diye ama allaah akıl fikir versin bunların hepsine...REİS..le devam insalla.

  • baran06 Mart 2023 12:08

    Her yanın aisl olsa neyazar?  Çüürük diş gittikçe çürüyor kendini asil sanmaz mı?  İşte felaketin büyüğü bu hiçbir halt olmadığın halde kendini olduğundan fazla görmek!  Zaten hak ettiğinden iyi yaşıyorsun layığını bulmak için de belanı arıyorsun!  İşte senin durumun tam da bu çürük fil.

  • Fildisi05 Mart 2023 22:07

    Asil insanlar degisim dedikce..... koleler neden padisah demeye devam eder.....

  • Fiko05 Mart 2023 20:23

    Vay vay bay iyi partiye bak balık tutmaya başladı Kendine güvenmeyen lider adaylığını koymadımı parti liderliğinide bırakıp gitsin.Bunca protokol bunca şan şöhret herşey çöpe gitti Biz dedik Erdoğan gitsinde devlete ne olursa olsun diyen zihniyet bu Bunlat akşama sabaha gezip hürmet görmek istiyorlar sadece Bunların kedine güveni yok Resmen aynen boooyle Rahmetli Asım Canın dediği gibi bku bku bku yediiiiik diyorlar

  • yunus05 Mart 2023 20:02

    Çok öfkeli,herkese bağırıyor,,adaylığı bana Yılmaz Vural şovu gibi geldi.

  • baran05 Mart 2023 19:01

    Hayatında açık oturumlarda hırçın ve öfkeli tavırlarından başka bir özelliği olmayan bu koşma özürlü tip işkembe büyüdükçe yürüme özürlü haline gelir.  Siyasetin hiç bir konumunda yer almayan bir başarısı olmayan bu zevatı çok kısa sürede harcayacakları kesin. Bu işler sağa sola tos atmaya benzemez.

  • baran06 Mart 2023 09:59

    Benim ekibim değil ahmak lafı sözü nerenle anlıyorsun?  Pkk ve fetoşçu avanesi nin itina ile icabına bakılır.  İşte benim ekibim bu yani Türkiye Cumhuriyetinin devletinin tarafı.

  • Molekulerbiyoloji05 Mart 2023 22:13

    Zerren varligina ziyan ...cok yakiz

  • Susurluk05 Mart 2023 22:04

    baran senin ekibin Bursa tribünlerindeki pankartları sayesinde gözlerim yaşardı.

  • vatandaş05 Mart 2023 18:58

    benim oyum sayın Ersan Şen e helali hoş olsun,troller ammada ödünüz kopmuş ,adam gibi adamın henüz ortada olmayan adaylığına bile çıldırmışsınız

  • baran06 Mart 2023 11:52

    Çok yazık oysa Rabbi Yesir görmüştü yüzünde malum bayan!  Nasıl görmüş ise o da  ayrı bir sır?   :D  :D  :D  :D  :D  :D Zevat çok yakında kaybolup gidecek!  Diğerleri gibi.

  • x06 Mart 2023 11:41

    Bir bilsen ne kadar korktuk?  Anlatamam! :D  :D  :D  :D  :D .  Bakalım daha kimlerden korkacağız?  Ha bu arada biraz literatürünü geliştir diyorum!  Böyle klişe ve son derece basit sözler ile kendini bile inandıramazsın!  Hiç olmazsa sırtık gibi harf kalabalığı yap ki bayağı bir şey sansınlar. Bir halt olmamasına rağmen.  

  • Ft05 Mart 2023 18:47

    Bende adayım bende bende bende banane banane

  • Dr05 Mart 2023 18:39

    Biz salak yolcuyuz ya biri bizi uçurumdan yuvarlasın diye rast gele birini otobusün direksiyonuna geçsin öylemi

  • Seçmen05 Mart 2023 22:38

    Prof. Dr. Ersan Şen diploması gerçek olan çok liyakatli bir hoca, korkmana gerek yok!

  • Alp05 Mart 2023 18:36

    Dün masada Yediğiniz hurmalar bugün hepinizi tırmalar

  • Mandrake05 Mart 2023 18:20

    Tavşan aday mı gerçek aday mı

  • Kadir05 Mart 2023 18:09

    Sen bir partiden  cumhuriyet Başkanı adayı olacaksın,ve o partisinde ayrı bir başkanı var ,bu nasıl bir iş bunas8l bir ilişki böyle yönetimi olur arkadaş herpartinin genel başkanı aday olmalı öyle ısmarlama aday olmaz böyle başkan olan adam ülkeyi yönetemez 

  • Seçmen05 Mart 2023 22:48

    Kadir daha düzgün bir Türkçe ile tekrar yorum yazmanı rica ediyorum, kusura bakma lütfen!

  • Adam05 Mart 2023 17:48

    Bende acikliyim sen o herkes Cumhurbaşkanı olur bu ülkede...Yeter artık komedi bitsin HAKİKAT OLAN NE .....

  • Mucise Reis : )05 Mart 2023 17:33

     zengın  vemama yesem iktidarda bir elim olur. Eğer anketlerde ters durum görürsem, bazı iyi ilişkiler kurup bazı tanıdıklarımı muhalefete geçiririm. Burada muhalefette beslerim. Ya büyük para çeviriyorsum yaparım arkadaş. Şimdi ben mal varlığımı siyasi zırh ararım. Güvence  ararım. Böylece adamlarımı beslerim, öyle yada böyle, çiçek sular gibi sularım. büyütürüm, meyvalarınıda güvenceler ile bir güzel yerim. Ben bu siyasi adımları böyle düşünüyorum şahsen. İlk aydılıktada yazdım. X partiye giremezsin kemik, ama z parti yeni oluşumdadır ve kapıları açıktır. Oraya rahat girersin konum alırsın maddi manevi beslenme ile iyi oy kullanacak konuma kendını sokarsın. Hatta vekil olacak konuma çıkarsın. Böylece seni besleyenlerin işi olduğunda iyi kötü ortak tareket edersin. yada göz yumarsın. Burada kılıçdaoğlunun iddaları, açık açık dediklerini yapacağı heleki Şuan cumhurbaşkaşkanlığı sistemindeki sınırsız yetkileri düşününce,

  • Mucise Reis : )05 Mart 2023 17:24

    Evet. Böylece, Meral Hanım anketlere baktı ve halkın istediği cuhurbaşkanı adayını açıkladı... Kılıçdaroğlunun  anket oyları düşük fakat, üzerinde oy alacak bir isim ile karşımıza çıktı. Tebrik ediyorum, harika bir stratejı, mükemmel zamanlara. Unutulmasın insanlar sorunlarını reel manada çözecek lider aramıyor... parlamenter sistem ile ülkenin rayına oturması, en basiti sayıştay raporlarının işleme alınabileceği bir Türkiye...Böylece kademeli olarak herşey rayına bir bir direr. Denetim sistemi çökmüş bir ülketiz melesef.. Bunu kim eskiye çevirecem derse partilerin üzerinde karar ile oyları alacaktır. karakola işim düştümü tanıdık değil avukat.. hastaneye içim düştümü tanıdık değil randevu.. okula işim düştümü tanıdık deiş itnernetten onlıne başvuru... vb. devlet işlerliğiniş kim geri getirir, oyları şahsi olarak alır. yoksa partilere değil, sorunları aşana oy verecek millet. İzlenimlerim bunlar. Bana göre hava hoş,... Hayallerinizi yaşıyorum, sefam olsun ohh ohh :D ... Siz seçin.

  • AHMET ÖZBİLEN05 Mart 2023 17:23

    Zelinky de böyle abd alladı pulladı başa getirti sonra ülkesini rusya ile savaşa soktu ülkesi bitti 50 geçse aynı duruma asla gelemez.Ahmet davutoğlunun başkanlık zamanını iyi hatırlayın rus uçağını düşürttü az kalsın rusya ile savaşacak idik.seçin görün başınıza neler gelecek.bunun ne özelliği var söylermisiniz.ne tecrübesi ne bilgisi ne yönetim tecrübesi var mış.

  • Ender05 Mart 2023 17:12

    IYI PARTI TOPLAMA BIR PARTI..COK ZAMAN SURMEZ..IZLEYIN GORUN.

  • Alp05 Mart 2023 17:10

    Ben de aday olacam ciddjyim goruselim...ey metal sen sjhasetten once..sahsiyeti..kisliligi..dogrulugu ogren seni cocuklarimiza anlatmwkta zorlaniyoruz...bahceli bey hakljymis...

  • Gorki05 Mart 2023 16:54

    Oyum Ersan Şen e.Helal olsun

  • Hasan05 Mart 2023 16:46

    Allah ım sen bizi bu fırıldak tiplerden koru.

  • Cavit05 Mart 2023 16:38

    Bundaki çene kimsede yok adamı konuşarak nakavt eder Tabi konuşturmazlar

  • Yorum05 Mart 2023 16:38

    Zelensky nin nasıl devlet başkanı olduğunu biliyormusunuz ben her halukarda iyi bir cumhurbaşkanlığı yapacağını düşünüyorum enazından okumuş ilim irfan sahibi bilimle ters düşecek işlerin içinde kesinlikle olmayacağını düşünüyorum

  • E.g.05 Mart 2023 16:30

    SAYIN ERSAN ŞEN 5 Lİ MASANIN ADAYLARINDAN OLMALI İÝİ PARTİNİN ADAYI YİNE SAYIN MERAL AKŞENER OLSUN YA DA BAŞKA BİR BAYANI ADAY GÖSTERSİN TRUVA ATI AÇIKLAMALARI HUZURU BOZDU İYİ PARTİYE GÜVENİ AZALTTI

  • AHMET ÖZBİR05 Mart 2023 16:29

    ANAYASA Mahkemesi Başkanlığı yapmış olan N.Sezer vardı UNUTULDU. 3 lider aday gösterdi, seçildi, daha sonra Başbakan Ecevit'e kitap fırlattı, EKONOMİ ÇÖKTÜ! Ersan hocamız da Ağır Ceza Hukukçusu, ister misiniz kitap fırlatsın, ancak şunu hatırlatayım ki Ağır Ceza'nın kitapları ÇOK AĞIR! Faturası da ona göre AĞIR OLUR be abi!

  • Nuri 05 Mart 2023 22:04

    Ahmet mööööö

  • baran05 Mart 2023 15:54

    Fetoşçuların ünlü avukatı olur kendisi!  Tabi mangırı da bol oluyor doğal olarak.

  • baran05 Mart 2023 18:32

    Kpss de soru sızdıranları savunmuştur kendisi!  Bu gözlikli arkadaşa göre kopya suç değilmiş.  Anladınız mı kakavankar? Ersan Şen sen de hukuk fakültesini böyle bitirdiysen vay haline!  Siyaset böyle artizlik öfke şovlarına  benzemez.  Zaten bayağı bir şişmişsin.  Alırlar adamın soluğunu kaç krş.luk ederin olduğu çıkar ortaya. 

  • baran05 Mart 2023 18:23

    Fetoşçuların avukatlığını da biri yapacak tabi!   Peki bana inanmayanlar yakında birileri kurcalaayınca kim yalancıymış görürsünüz. Açık oturumlarda kuru gürültü yapıp  yalanlara yaslanmaya benezemez bu işler.  Hayatında avukatlıktan başka bir iş yapmamış çenesi kuvvetli zat  devlet idaresi ihtiras  muhtersi değil fedekarlık ister

  • Sado05 Mart 2023 16:39

    Baran troll la buna laf vermeyin

  • lale05 Mart 2023 16:12

    yalan atanların cehennemde çürüyeceği günler geldiğinde, yalancı Baran da orada olacak. Allah'a inanmadığı için kolayca yalan atıyor şimdi ama ahiret günü gelince görecek

  • dahi bilal05 Mart 2023 16:07

    yalan söylüyorsun, ergenekoncu ve balyozcuların avukatlığını yapmıştı

  • Yazık05 Mart 2023 15:39

    Kendi partisinde aklı başında birikimli kaliteli adam yok mu çömez gibi, popüler biri lazımsa ahbap levent gibi. Seçime 3 ay kala ona buna yalvaran stratejisiz bir parti ülke yönetecek kapasitede değildir, kurmay kadrosu ya yoktur ya zayıftır.

  • Arif Asildoğan05 Mart 2023 15:34

    Adam gibi millet ittifakı varken, koskoca profesör sün.gereksiz macera aramak boşuna

  • AHMET ÖZBİR05 Mart 2023 17:02

    "ARİF ol, " Asil" ol ama "Atmasyoncu" olma! 6'lı Masa (Millet İttifakı) oldu FİYASKO! Senin haberin yok galiba!

  • Keklik05 Mart 2023 15:28

    Erdogandan daha iyi olur her turlu.

  • Bik05 Mart 2023 14:39

    Bir parti çatısı altında konuşmak TV'deki gibi aklına geleni konuşmaya benzemez, 2 günde kapının önüne koyarlar.