E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÜlker: Demokrasiye sahip çıkalım---

Ülker: Demokrasiye sahip çıkalım

Ülker: Demokrasiye sahip çıkalım
20 Temmuz 2016 - 08:08 borsagundem.com

Ülker Grubu, darbe sonrası yaptığı açıklamada demokrasiye sahip çıkma çağrısı yaptı

Ülker Grubu, “Türkiye Cumhuriyeti’nin anayasal ve hukuk düzenine karşı yapılan hain darbe girişimini şiddetle tel’in ediyor ve bu paralel kalkışmayı hezimete uğratan başta Cumhurbaşkanımız, TBMM üyelerimiz, Başbakanımız, güvenlik kuvvetlerimiz ve canları pahasına demokrasinin yanında yer alan milletimize şükranlarımızı sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

Yıldız Holding’in internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Demokrasi için canını vermekten kaçınmayan vatandaşlarımız ve güvenlik görevlilerimizi rahmetle anıyor, milletimize başsağlığı diliyoruz. Demokrasimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak ve işlerimizi layıkıyla yerine getirerek; ülkemize ve demokrasimize duyduğumuz güven ve bağlılıkla Türkiye’mizin güçlenmesine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.”

Murat Ülker: Kalkışmayı halkımız önlemiştir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yeter artık..siyasi ekonomi işbirliğine20 Temmuz 2016 10:17

    demokrasiye sahip çıkmak için vatan vatandaş eşitlit kavramına dayalı siyasetin ve bölüçülüğün şirkefliklerine aracı olmayacaksınız..SÖMÜRÜLERE

  • doğru söyle20 Temmuz 2016 08:23

    tabiki demokrasiye sahim çıkalım ayrıca bu aziz milletin küçük paralarını bizim toptanda söğüçlemeyelim