E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUFRAD: AVM sahipleri, telefonlarımıza çıkmıyor---

UFRAD: AVM sahipleri, telefonlarımıza çıkmıyor

UFRAD: AVM sahipleri, telefonlarımıza çıkmıyor
01 Eylül 2018 - 13:00 borsagundem.com

UFRAD Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, AVM'lere yapılan TL kullanma ve kuru sabitleme çağrısının karşılık bulmadığını, bazı AVM sahiplerinin telefonlara dahi yanıt vermediğini açıkladı.

UFRAD Franchising Derneği 2 hafta önce, 'ABD'nin dolar oyununa karşı, 15 Temmuz ruhu ile ekonomide milli mücadele' kampanyası başlatmış ve AVM'lere TL'ye geçmeleri veya kuru sabitlemeleri çağrısında bulunmuştu. 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, alışveriş merkezlerinde, evlerde ve dükkanlarda artık dövizle kiralama ve satış dönemine son vereceklerini açıklamıştı. Buna rağmen AVM sahiplerinden hala olumlu bir geri dönüş olmadığını belirten UFRAD Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, "Üyelerimizin telefonlarına bile çıkmayan AVM sahiplerini vicdanları ile baş başa bırakıyoruz. Unutmasınlar hepimiz aynı gemideyiz ve bu ülke hepimizin" dedi. (Sputnik Türkiye)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mtu02 Eylül 2018 02:38

    boşaltın o zaman avm leri tepkinizi gösterin kiralar otomatik iner

  • Dolar euro.02 Eylül 2018 00:17

    Kısaca gemi karaya vurdu ve su alıyor.

  • ahmet01 Eylül 2018 21:19

    bahane bulun gecirin cezayi

  • eyup01 Eylül 2018 15:48

    ticaret yapıyorsun demekki sıradan insandan farkın var normal senin yaptığini yapabilse o da amv de iş yeri açar demekki yapamıyor kazanınca ye iç gez eğlen en klas yerlerde zarar etmeye başlınca başla ağlamaya çocuk gibi amv yi turk lirsıyla mı kurdu o binayı ben sadece durum özeti ve çok nadir avm ye giderim ve hiç sevmem bence o binaların yerine geniş parklar yapılmalı özellilede antalyada şehrin en kalabık yerine hala avm yapiyorlar

  • MMM01 Eylül 2018 15:09

    KURALA UYMAYAN AVMYE KAYUM ATANSIN

  • Mustafa oto01 Eylül 2018 15:45

    Ülkeyi kötü yönet köprüleri yolları dolarla işletir akıllı olup işini iyi yapana yaptırım yap... Güvenilirlik kalırım...

  • kerim01 Eylül 2018 14:15

    Doviz oldurur..faiz surundurur

  • Bika01 Eylül 2018 13:46

    Yapılan bir anlaşma varsa uyulmalı, kira yüksek geliyorsa dükkanı boşaltırsın.