E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'nin gurur duyduğu isim son kararını verdi---

Türkiye'nin gurur duyduğu isim son kararını verdi

Türkiye'nin gurur duyduğu isim son kararını verdi
07 Mayıs 2020 - 11:05 borsagundem.com

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, vakfının İBB'den bağış ve tahsis aldığı yönündeki iddialarının asılsız olduğunu yineledi. "Arkadaşlarımla konuştuk, bundan sonra da bu protokol feshedilecek" dedi

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, vakfının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) bağış ve tahsis aldığı yönündeki iddialarla ilgili olarak TV'de canlı yayında konuştu. Terörle mücadele başta olmak üzere stratejik ürünlerin geliştirilmesinde öncülük eden Selçuk Bayraktar, ülkemizin son dönemde yetiştirdiği isimlerin başında gösteriliyor. 

Canlı yayında soruları yanıtlayan Bayraktar, tartışmayla ilgili olarak "Önce 'Para aldı' dediler. Seçim döneminde kirli kampanya başlattılar. Mahkemeye verdik.  Bırakın para almayı, biz para verdik, emek verdik. Ben parayı o kadar kıymetli görmem. Bu işlerin hepsi büyük gönülle ruhla yapılır. Parayla yapılacak şeyler bellidir. Bina vesaire gibi şeyleri yapar. İnsan yetiştirmez para, ruhu inşa etmez. Bütün büyük işlerin hepsini de, bizim milli teknoloji hamlesiyle yapmak istediğimiz toplumsal seferberliği de parayla yapamazsınız" ifadesini kullandı.

Bayraktar şunları kaydetti:

"Biz Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı olarak şöyle düşünün. Bir pandemi var, pandemi hastaneniz var, devletin hastanesi var. Orada bir vakıf gönüllü doktorları organize etmiş. Onlara da geçinebilecekleri kadar maddi imkan sağlamış. Ama gönüllüler. Bizim öğrencilerimiz var. Bunlar gitmişler, devletin hastanesinde ücretsiz ekipmanlarıyla gitmişler hastaları tedavi etmişler. Hastaneye ilave bölümler yapılmış, orada da hastaları tedavi etmişler. O hastane devletin, pandemi bittiğinde oradan ayrılmışlar. 

Bu doktorlar ne yapmış? Kriz sırasında yaraya merhem olmak için hizmet vermişler, destek vermişler. Vakıf para harcamış, emek vermiş, bunu organize etmiş. Siz tutup diyorsunuz ki; 'Ee siz buradan destek aldınız.' Ya ben hizmet verdim. Bu hizmeti bu kurum yaptı. Ben bu hizmeti ne olarak yaptım? T3 Vakfı öğrencilere şu anda 1500 öğrenciye eğitim veriyor. Bu öğrenciler kimler? A partisinde, B partisinden öğrenciler değil. Bunlar sınavla, belki o iftirayı konuşanların akrabaları da bizden eğitim alıyorlar. Bilmiyoruz, bizi de ilgilendirmiyor açıkçası.

Bizim misyonumuz, tam bağımsız müreffeh güçlü Türkiye için milli teknoloji hamlesini geliştirmek. Tüm toplum buna inanırsa Devrim otomobillerinin önü kesilmez, Nuri Demirağların önü kesilmez. Bu geçmişten gelen köklü bir bir taassubu ifade ediyor bize."

Sohbetin devamındaki sorular ve Bayraktar'ın bunlara verdiği yanıtlar şöyle:

- Bu 41 milyon lira nereden çıkıyor anlamadım ben.

Pandemi örneğini düşünün. Düşünün ki hastanede gittiniz doktorlar bu hizmeti yaptı. Vakıf bursiyerlerimiz var, üniversite öğrencilerimiz. Eğitim veriyoruz. Nerede veriyoruz? Belediyenin yerlerinde. Bu yerler bizim mi? Değil. Belediye ile ortak bir protokolümüz var eski dönemden gelen sonrasında da devam eden.

Belediyenin yönetimi değiştiğinde biz siyasi bakmadığımızdan dedik ki biz devam edelim. Onlar da zaten devam etmek istediklerini bildirdiler. Hatta belediye bizim Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığındaki İstanbul Belediyesi, TEKNOFEST'te de ortağımız, paydaşımız. Oraya da 56 kurum var hepsi para harcıyor. Vakfa mı harcıyor bunlar parayı, etkinliğe mi harcıyorlar? Belediye de harcadı.

'Biz T3 Vakfı olarak en başından itibaren kimseden bağış kabul etmedik'

- Siz belediyenin düzenlediği kurslarda gönüllü olarak sizin vakfınızın bursiyerleri gelip çocuklara...

Selçuk Bayraktar: Biz proje sunduk belediyeye. Dedik ki, biz böyle bir ekip kurduk. Bu eğitimin de Türkiye'de benzeri yok. Ne eğitimi veriyoruz? Yapay zeka, robotik. Çocuklar akşama kadar telefonlarıyla birbiriyle vakit geçiriyorlar. Bunu yapmak yerine çocuk fiziği, matematiği, kavraması zor olan soyut kavramı robotik ile oyun oynar gibi öğreniyor. Kodlamayı öğreniyor.

Nerede öğreniyor? Biz dedik ki, ufak yerlere ihtiyacımız var. Belediyenin internet kafe olarak kullandığı atıl yerler. Bugün artık bir geçerliliği yok. Sizin böyle yerleriniz, bizim de böyle eğitmenlerimiz var.

Biz T3 Vakfı olarak en başından itibaren kimseden bağış kabul etmedik.

- 41 milyon nereden çıkmış?

Şimdi onlar açıkçası, belediyenin bizim önümüze gelen belgelerde ne harcandığını bilmiyoruz. Harcandı deniyor bir şeylere. İnşaat mı yapılmış ne yapılmış? Bize ait bir şey yok. Bizim bir metrekare aldığımız bir tahsis devir yok.

Ama seçim malzemesi olarak kullanışlı olduğundan ve rakamlar insanların hoşuna gittiğinden köpürtüldü. Bakın biz para verdik. 4 milyon 250 bin liraya yakın üç yılda. Bunun bir kıymeti de yok onu söyleyeyim. Biz vakıf olarak böyle bir harcama yaptık, bunun bir kıymeti yok benim gözümde açıkçası. İnsanların gönülden verdiklerini parayla ölçemezsiniz.

Şimdi burada eğitim görenler, bir sınava giriyorlar. Buna inanılmaz ilgi var. Onlardan en başarılı kesim seçiliyor. Belediyenin yerinde, bizim öğretmenlerimiz tarafından eğitim görüyorlar. Biz üstüne eğitmen veriyoruz, destek veriyoruz. Ama destek almış gibi gösterilmeye çalışılıyoruz.

Bu siyasette özellikle siyasette böyle dediğinizde karşı taraf zaten bunu açıklayana kadar yalan dünyada üç tur atacağından siz yol almış oluyorsunuz. Biz bunu mahkemeye verdik hemen.

- 41 milyon lira falan para mara alma yok. Zaten diyorsunuz vakıf kabul etmiyor.

Hayır önce dediler ki siz bu parayı aldınız dediler. Sonra dediler ki 'Almadınız tamam destek olmuş.' Ya destek de yok, biz destek verdik. Bir türlü anlatamıyorsun, daha doğrusu herkes anlıyor aslında da.

'Belediye AK Parti'den CHP'ye geçtiğinde farklı bakmadık'

- Siz diyorsunuz ki, biz kimseden bir kuruş almadık. Bağış, para almadık.

Biz vakıf olarak biz bu prensiple kurulduk. Vakfımızın misyonu gereği, zaten bu işlerin hepsi büyük parayla yapılmaz, yapılmıyor. Büyük inançlarla, büyük motivasyonlarla yapılır. Siz toplumsal dönüşümü hedefliyorsunuz öncelikle kendi ekibinizle birlikte etrafınızdaki halkaları dönüştürmeniz lazım. Hangi doğrultuda? Milli Teknoloji Hamlesi ideali doğrultusunda. Yer de istemedik. Zaten yer var. Biz belediyenin yerlerinde eğitim veriyoruz. Biz belediyeyi bir kamu kuruluşu olarak gördük. O yüzden AK Parti'den CHP'ye geçtiğinde de farklı bakmadık.

Seçim öncesinde iftiralar olmasına rağmen görüştüğümüzde pozitif yaklaşımı görünce 'Asla sizi böyle görmüyoruz' demesi... 'Bu konuşulanlarla bir görmüyoruz' demesi, bunun yanında 'Ne olursa olsun destekleyeceğiz' İBB, on binlerce öğrenci getirdi TEKNOFEST'e. Ben emek vermişim, ben de o da destek veriyor. Kimin için yapıyoruz? İmkanı olmayan çocuklar için. Zaten imkanı olanlar bu eğitimlere ulaşırlar bir şekilde.

TEKNOFEST'e 1 milyon 750 bin kişi geliyor. Oradaki rüzgar tüneli etkinliği de ücretsiz, giriş de ücretsiz. Hatta taşıma bile ücretsiz olsun diye seferber olduk. Gelsin bir uçağa dokunsun, görsün bir çocuk belki ilerde ülkenin uzay programında çalışacak en imkansız çocuk.

Bütün bu ruhla yapılıyor bu işler. Ondan sonra tutuyorsunuz siz karalamaya kalkıyorsunuz. Bu insanın çok ağrına gidiyor. Ben, açıkçası kendi adıma değil ama temsil ettiğim bu genç kardeşlerim adına çok üzülüyorum. Onların da aileleri var, eğitim gören çocuklar var. Bunlar ümit bağlamışlar, belki bu çocuklar İHA SİHA yapacak.

Biz hayatımızı koymuşuz, vakfetmişiz adeta İHA, SİHA için. Benim 4 senem güneydoğuda geçti, 40 metrekare bir odada 10 sene yaşadım. En son damat olduktan sonra Zeytin Dalı Harekatında hangarda 4 ay yattım. Kabinde, konteynırda uçağın başından 100 metre uzaklaşmadım.

Ondan sonra siz tutuyorsunuz diyorsunuz ki 'Sen şöyle yaptın böyle yaptın.' Ya ben para verdim, emek verdim. Paranın da kıymeti yok ki. Ruhunu koymuşsun bu işe, bu çocuklar da koymuş. Sen tutuyorsun, oturduğun yerden kirli siyasetine alet etmeye kalkıyorsun. Biz de bunun üzerine çağrıda bulunduk. Dedik ki, burada bir hukuksuzluk varsa, biz bu işi belediye ile ortak yapıyoruz.

Yani Ekrem İmamoğlu'nun, CHP'li Belediye Başkanı'nın başkan olduğu İstanbul Belediyesi ile ortak yapıyoruz. Bir hukuksuzluk varsa bir kere iki taraf da yanlış yapıyor. Böyle bir şey yok ama alınan bir destek de yok. Eğer bir suç varsa, madem partilerinin CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı diyor ya bu kadar paralar vakfa verildi. Varsa bu İBB ile beraber yapılıyor.

Biz buna 'İftira' diyoruz. Dedik ki, İmamoğlu'na çağrıda bulundum. Lütfen bu iddiaları tekzip edin. Etmeyecekseniz iki sebepten olabilir. Bir, siyasi olarak oraya mecbur kalıyorsunuzdur, çünkü beraber yapıyoruz bu hizmeti. Zaten mahkemeye vermişim. Bu yeni yazdığı şeyleri de ilave delil olarak mahkemeye sunacağım. Ya da seçim öncesi bu iftiralara sessiz kaldı. Sonrasında buradan çok yakın zamanda dene-yap atölyelerinde pandemi kapsamında genç kardeşlerimiz orada siperlik yaptılar. Onun reklamını yaptı Twitter hesabında.

Bir taraftan pozitif anlamda reklamını yapıyor, bir taraftan da iftira maruz kaldığında sessiz kalarak burada da siyasi gayri samimi durum ortaya çıkıyor. Bizim bunu kaldırabilmemiz mümkün değil, biz de dedik ki şayet açıklama gelmezse protokolü feshediyoruz. Ben de arkadaşlarımla konuştuk, bundan sonra da bu protokol feshedilecek.

'Bu milletin bu şartlarda, bu işlere yapılacak teveccühü çok büyük'

- Ama olan çocuklara olacak.

Allah'ın izniyle biz sıkıntıda kalmayız. Bu milletin bu şartlarda, bu işlere yapılacak teveccühü çok büyük. Gerekirse siz burada stüdyonuzu verirsiniz biz burayı dene-yapa çevirir eğitimi yaparız. Öyle değil mi?

- Tabii...

Bize lazım olan yerler çok büyük yerler değil. 100 metrekare, 200 metrekare yerler. Yeter ki bu çocuklar kodlamayı sevsin, yapay zekayı sevsin. Bu malzemeler de çok büyük bedeller tutmuyor. Ben bu seferberlikten gördüğüm, solunum cihazından gördüğüm şeyden dolayı böyle konuşuyorum biraz. Yeter ki iyi niyet olsun, herkes zaten sefeber olur. Üç kuruşluk yer verildi diye, bu kadar siyasete alet edilmek açıkçası çok koyuyor. Bunu kaldıramıyoruz, dolayısıyla feshediyoruz. Sessizlik de açıkçası koyuyor.

- Çıkıp belediye başkanının burada usulsüzlük yok, beş kuruş yok, vermedik, almadık demesi lazım.

Çünkü kendileri beraber yapıyor bu işi bizimle. Biz koyuyoruz destek koyuyoruz, onlar da koyuyor.

- AK Parti döneminde ne yapıyorsanız CHP döneminde de aynısını yapıyorsunuz.

Bu yerlerin anahtarları bile bizde değil. Bu yerler belediyenin yerleri, güvenlik görevlileri onların. Bizim gönüllü öğretmenlerimiz gidiyor ders anlatıyorlar. Bu kadar insanın hakkına girilmesi benim ağrıma gidiyor. Yüzlerce insan eğitim veriyor, binlerce insan çoluğunu çocuğunu buraya vermiş aileler zan altında kalıyor. Ve siz sessiz kalıyorsunuz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (70)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rizeli08 Mayıs 2020 11:00

    83 Milyonluk bir ülkeyi neden bir - iki aile yönetiyor?

  • Nedim08 Mayıs 2020 04:25

    Kayakçı kıyakçının ve buradaki kırma  itlerin  en çok zoruna giden İsrail malı olmayan İha ve Sihalar ile pkk yı çokertmesidir.  Bu yüzden her türlü pisliği yapar!  Hatta pekeke ruhu canlansın diye tiyatora bile yapar Diyarbakır analarını görmezden gelir.  Bu kanı bozuk tıynetsiz züppelerin çoktan sonu geldi bu yüzden cami duvarında sıraya dizilmişler.

  • Muhtar 08 Mayıs 2020 03:47

    Para verilmiş olsa bile helalı hoş olsun. Seni damat olarak değil ülkenin değeri olarak görüyoruz. Allahım sayılarınızı artırsın. Bu ülke için yaptıkların altın harflerle yazılacak.

  • ADAMA SİMİT08 Mayıs 2020 01:55

     x ve y kuşağını temsil eden Mühendisleri yaptığı işlerde yeteri kadar başarılı bulmuyorum ama doğum tarihi itibariyle 14 Ağustos 2001 tarihinden sonra doğan ve bu tarihin öncesinden gün almamış Z kuşağını yani 2001 ve sonrası doğumlu olan Mühendislerin yaptığı çalışmaları daha başarılı buluyorum !  :D  

  • Tayfun alinc08 Mayıs 2020 01:28

    Chp 80 sene kotuydu ve hala ķötü be kardesim..proje yok,ekonomi yok,yatirim yok,vizyin yok...ayrica kendinden olmayani asla kabullenmeme ..yani tam bir faşizm...sorsan cumhuriyetciler,demokrasiciler..hepsi yalsn...

  • Ylmz08 Mayıs 2020 01:27

    Son yıllarda Türkiye’de işini yapan çok az insandan biri keşke siyasetçiler de bu adam kadar başarılı olsa

  • ahmet serhan poyraz07 Mayıs 2020 22:35

    sayın t3  vakfı na gönül verenler  destek verenler  ,  ülkemiz  hak ettiği yerde değil.. 400 yıllık bilime  açlığımız var. yetişen nesi hepimizin çocukları. siyaset de bir yere kadar. partili olanlar siyaset içinde yer alanlar  konuyu  siyaset üstü  değerlendirsin.

  • Söz düellosu boşuna07 Mayıs 2020 22:35

    Belgelerle konuşalım bence. Herkes elindeki belgeleri göstersin. Kim haklı kim değil anlaşılsın

  • öğretmen07 Mayıs 2020 22:26

    ya bir düşünün oturduğun yerde suriyedeki tankları nasıl yok ediyor. pkk doğuda mağaradan çıkamıyor. dağda elince kelej ile gezemiyorsa  Selçuk Bayraktar ve ekibinin çalışmaları sonucudur.

  • vatandaş07 Mayıs 2020 22:09

    İmamoğlu ile medya aracılığı ile söz düellosu yakışmıyor ,medenice git görüş merak etme o hemen kabul edecektir  birileri gibi yapmaz ,germeyin ülkeyi germeyin 

  • Hulusi07 Mayıs 2020 21:22

    Yahudi taşoronu chp coronadan yüz bulamadı ekonomiyi taşlıyor

  • gerçek.07 Mayıs 2020 20:43

    selçuk bayraktara sahip çıkmayan arksaından konuşan hain oğlu haindir.

  • Vatandaş07 Mayıs 2020 22:01

    Tamam

  • Sdk07 Mayıs 2020 20:36

    Öteki damat birşeye yaramıyor ama bu damat çok başarılı... Helal olsun Selçuk beye

  • Serkan07 Mayıs 2020 21:17

    Hadi ordan zübük onun işi en zoru piyasa yayamlarıyla uğraşıyor

  • Önce Vatan07 Mayıs 2020 20:21

    İtler ürecek, onun-bunun şakirtleri kuduracak, kervan yürüyecek. Türk devleti milletiyle ebediyen baki kalacak biiznillah.

  • Dönekler07 Mayıs 2020 22:38

    Önce ağlak hain sümüklülere selamlar gönderir, sümük için mendiller verir, beraber ağlar zırlar, menfaatiniz çatısınca kavgaya tutuşursunuz

  • Rt07 Mayıs 2020 19:12

    Bu adam nasıl oluyorda akp destekliyor anlamıyorum akp hırsız demek yalancı dolandırıcı demek

  • gerçek.07 Mayıs 2020 20:42

    AKP DEMEK insanlık demek. hırsızları gördük bi dakkada ankarada 25milyoncuk . daha neler neler. ağzını yıka şftira tma. varsa belgen orda savcılık. bak kaç gün oldu otobüs görüntüleri yok kanım dondu diyen zavallı.

  • Veli oyar07 Mayıs 2020 20:23

    Sen " O " biçimsin haa

  • Orhan07 Mayıs 2020 18:37

    CHP Lİ BİRİNİN BU ÜLKE İÇİN MİLLİ YERLİ BİR MAKİNA ÜRETİĞİ NE GÖRÜLMÜŞ NE DUYULMUŞ.BUNLAR ANCAK YABANCI SERMAYENİN TASARONLUĞUNU YAPAR.CUMHURİYET DÖNEMİ BOYUNCA YAPILAN HİZMETİN ÜÇ KATI BU DÖNEMDE YAPILDI.CHP ENGELEMESİ OLMASA BELKİ ON KATI YAPILIRDI.

  • AHMET ÖZBİR07 Mayıs 2020 18:21

    Türkiye'nin gurur duyduğu isim derken? Türkiye'deki bir azınlığın diyecektiniz sanırım.

  • atakan07 Mayıs 2020 22:24

    AHMET ÖZBİR yeğenim siz  alışmışsınız biat  etmeye sizden farklı ses çıkmaz. TEK  SESLİLİĞE MEYDAN  OKUYAMAZSINIZ . Tatava yapma.

  • AHMET ÖZBİR07 Mayıs 2020 19:25

    BENİM ismimi kullanıp yorum yazan ŞEREFSİZDİR! Utanmazlar, insanca yorum yapın, farklı düşünceye saygı duyun. CHP'NİN İKTİDAR OLAMAMASININ SEBEBİ "TEK TİP, TEK GÖRÜŞ, TEK SES, TEK NEFES" oluşudur. Demokrat muhafazakârların ezici bir çoğunlukta oy almasının sebebi TEK SESLİLİĞE MEYDAN OKUMASIDIR.

  • Otuzbir Ahmad07 Mayıs 2020 19:18

    Bu Kılıç muştuyla yeni taktiğiniz mi?

  • misafir07 Mayıs 2020 18:38

    sende şimdi kendini nimetten mi sandın ister duyister duyma cokta umrumuzda bu ülkede senin gibi ziniyetler vatan sever görünen vatan hayinleri dir

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU07 Mayıs 2020 18:06

    CHP başkanı ve ekibi nin tüm konuşmalarına lütfen dikkatlice bakın.haklı kışkırtmak, halkı ayaklandırmak, korkutmak sindirmek askere darbe yaptırmak karamsarlık kriz üzerine söylemlerini görürsünüz.bir tane ben ağızlarından vizyon ve proje görmedim.ama millet nasıl götürüp bunlara oy veriyorlar

  • AHMET ÖZBİR07 Mayıs 2020 17:51

    GERİCİ CHP hazmedemez seni vatansever yiğit insan, çünkü İHA-SİHA'larla TERÖRİSTLERİ İMHA EDİYOR ASKERİM, zoruna gidiyor S.Tanrıkulu'nun, CHP ADINA GERÇEKLERİ DİLE GETİRİYOR; "İHA'lar PKK'yı bitirecek, teröristlerin kaçacak delikleri olmayacak!" Hamdolsun TERÖRİSTLER BİTİRİLECEK, VATAN EVLATLARI GÜLECEK.

  • fatih 07 Mayıs 2020 16:15

    chp den ne beklenir milli olan ne varsa ona bunlar karşı bunlar soysuz bunlar alçak

  • E:S07 Mayıs 2020 15:19

    İHLARLA PKK lılar vuruluyor sancıları bu.

  • mustafa temiz07 Mayıs 2020 14:47

    kardes urun yapiyorsan kaliteli is yapiyorsan herkesten daha iyisini yapiyorsan malini zaten cok iyi satar para kazanirsin belediye ve ya devlet yardimlariyla ugrasmazsin dunya piyasalarindan cok rahat tahvil ihrac edebilirsin kredi alabilirsin bir cok imkanin var ben fazla bir basari oykusu gormuyorum bu sirkette ayni seyi vestel de yapti yine anka vardi daha bir cok firma var turkiye ve dunyada ayni isi yapan millet surucusuz tir tasimaciligina geciyor surucusuz taksi tasimaciligina geciyor biz nelerle ugrasiyoruz tabi ki basariyi takdir etmeliyiz ama her gun de medyaya cikmanin anlami yok.....

  • rize5307 Mayıs 2020 18:37

    adam belediyeye ürün satmıyor, gençleri belediyenin ve vakfin ortak destegiyle egitiyoruz diyor. sende bi iha yapta bizde bi gorelim Allah askına

  • Vb07 Mayıs 2020 14:43

    Siha Sezgin'i bilirsiniz , hani sihalar teröristleri vurunca üzülen sempatizan chpkk milletvekili.... O taraftan yapamayınca bu taraftan saldırıyorlar... Siz çamur atın biz vurucaz

  • Kamil07 Mayıs 2020 14:09

    Nelerle uğraşıyoruz ya, bırakın herkes kendi işini yapsın, öf ya

  • pehhhhhhhhhhhhhh07 Mayıs 2020 13:50

    Bu mu gurur duyulan...aprlatma cilalama işleri başlamıştı 1-2 aydır...geç kardeşim geç

  • Hakkı 07 Mayıs 2020 20:47

    Seni gidi sümüklü peçete yiyicisi

  • Pala07 Mayıs 2020 13:40

    Polemiğe gerek yok.akpli belediyeler ile istediğiniz gibi calisabilirsiniz. Makul olanı da o zaten

  • salih07 Mayıs 2020 18:40

    bu ulkede akp li chp li yok türk milleti vardir. babanin belediyesimi. insanlar cocuklar egitim goruyor orda

  • Sdm07 Mayıs 2020 15:27

    Oksijen zararlisi kimil

  • Ahmetk07 Mayıs 2020 14:31

    Sen milli olmadıgınsan senın neslıne robotık kodlama gerekmez dimi, iha siha ne gerek var dimş. Amann dindar olmasın kimse, avrupanın kıcını ve heryerını yalayalım dimi. Size boylesı gerek, dogru. Sorsan cagdaslar, teknoloji derneklerınw bile karsılar niye, cunku onlar akpli. Bir bitseniz keşke

  • CANER07 Mayıs 2020 13:32

    MİLLİ ENİŞTE ADAMSIN

  • Ahmak group sizi 07 Mayıs 2020 14:57

    Evet bir eniştem daha var memleketin ...... yapan o da adam değilmi senin gözünde???

  • Yavuz Sultan Selim07 Mayıs 2020 13:31

    Selçuk kardeş sen bu sahte imamı tanıyorsun diye düşünmüşken bari sen yapma dostum ya.. Sahte imamdan sana yar olmaz çok bile oldu bu birlikteliğiniz..

  • ANKA07 Mayıs 2020 13:26

    Tai nin ürettiği IHA ANKA lara ne oldu. Ses seda yok...

  • Vb07 Mayıs 2020 21:20

    TAI  15 tane teslim etti , Bayraktar 70-80 tane.... ikisi de olsun iki kanattan da yürüsün 

  • murathoca07 Mayıs 2020 13:23

    CHP nin her şeyi kendi gibi dalavereci 70 yıldır uğraşıyorlar iktidara gelmeye ama bir türlü gelemiyorla vede gelemezler çünkü bunların içinde hep hainlik var her zaman yaptıkları gibi ÇAMUR AT İZİ KALSIN.

  • Akmal seni 07 Mayıs 2020 15:00

    Evet senin gibi öküzler de kaf yapıyor hayali yok chp gelse söyle olur chp gelse böyle olur diye. O kadar salaksınız ki düşünecek beyin bile yok sizde....

  • hakiki vatandaş07 Mayıs 2020 13:07

    selcuk kardeşim senin yaptıgın işler türkiyenin 100 yılda yapamadıgı işler kulak asma sana inanan insanlar var yoluna devam et başarılar dilegiyle.Allah muvaffak eylesin.

  • Eskici07 Mayıs 2020 13:04

    Su ana kadara ülkemiz tarihinde gelmis geçmiş projelerden en kiymetlisi en hayırlısı en güzelini bayraktar kardeşimiz yapmıştır allah razı olsun ve helal olsun

  • ahmet sağlam07 Mayıs 2020 13:01

    Adamsın adammmmm.gerisi boş.ne akp 'liyim ne chp'li.ama bu ülkede her vatandaş sana vefa borçlu.Allah yolunu açık etsin yiğit kardeşim.sen boş laflara bakma.bu vatanın her evladı seni biliyor.bilmeyende zaten vatan hainidir.

  • Serdarhan7907 Mayıs 2020 13:01

    Hayret her yere lafcyetistiren maaşlı ctroller bu habere yorum yapmamış vatanını seven herkez bu adamı yaptığı işleri takdir eder

  • Kaçan Grup07 Mayıs 2020 12:59

    neyse ki TL’de değilim, zar zor tasarruf yaptık eriyip gidecekti.

  • belirsizlik07 Mayıs 2020 12:48

    Birileri belki pelikan grubu sosyal medyadan bişiler üfürüyor bu arkadaş da sanki bütün chp kendisine haksızlık yapmış gibi bir alınganlıkla ve örtülü olarak chp yi milli çıkarların karşısındaymış gibi bir algı yaratarak eleştiriyor. Belki her şey senin düşündüğün gibi değildir Selçuk bey..gerçi sen sayın imamoğlu bile demiyorsun ya.

  • mantık07 Mayıs 2020 13:18

    mış gibi değil tam olarak öyle!   Nankör köpekler  aklınızı kimlere teslim ettiniz kayakçı soytarılar.

  • Vatandaş07 Mayıs 2020 12:43

    Baskılara dayanamadı.Bu ülkede illa akepeli olma şartı var yaşamak için.

  • rizeli07 Mayıs 2020 18:42

    mezardanmı yazıyosun oksijensiz

  • İşçi07 Mayıs 2020 17:32

    Aha bende diyordum şu troll sahte vatandaşlar nerede  (6)  (6) bak maaşınızdan kesilir geç kalmayın  bide yorum yalan dolan performansın pek iyi gitmiyor bu aralar dikkat et primlerinde gidecek (6)  (6) türkoğlutürk nerelerde yedinizmi la adamı yoksa bölüşemedinizmi kemiklerinizi  (6)  (6) 

  • berk07 Mayıs 2020 12:22

    Selçuk kardeşim sen bunlara kulak asma.Bu ülkede kim halk yararına bir iş yapmaya kalksa halka bir faydası olmayanlar tarafından önüne engel çıkarılmıştır.Sen işine devam et.Bu ülke geri kaldı diyenlerle ülkenin geri kalmasına sebep olanlar aynı zihniyette olanlar.Onun için bilişim gibi katma değeri yüksek olan sektörlere yatırım yaparak ülkemizin önünü açmamız gerekiyor.

  • A. A.07 Mayıs 2020 12:21

    CHP bu karalar, iftira atar, kullanır. Hepsi aynı. Mansur'muş, İmamoğlu'ymuş. Adamlar yalan Twitt atıyor. Binlerce kişi retweet yapıyor. Sonra düzeltiyor. Retweet eden yok. Yani yay yalanı. Ne de olsa Allah korkusu yok. Ama yalancının mumu yatsıya kadar. Ama bunların Yatsıyla da işi yok...

  • heykel07 Mayıs 2020 12:09

    heykel dikenler bu adamı ıdrak edemez.      NOKTA

  • AhmetK07 Mayıs 2020 14:33

    Ulan Ky nickli salak, heykel Turkluk arasındakı ilişki nedir. Ezık batı hayranı din dusmanı. Bir de Turklukten bahsetmıs..

  • KY07 Mayıs 2020 12:28

    Heykel düşmanları da hiç bir zaman TÜRK olamaz

  • pazarci07 Mayıs 2020 11:43

    eee nede olsa Turk/Turkiye hizmetcisi ve Ulkeye gonul verenlerden ,TC dusmanlarinin icerdeki borozancilari takozluk yapmaya calismaktalar.amma nafile ...Allah,Turk.u Korusun.Amiin.

  • Tufan07 Mayıs 2020 11:34

    Ses çıkaramaz ve çıkarmaz çünki kendisi de aynı kafada imam efendinin. Tam bir içten pazarlıklı. CHP eşittir cehalet. Bu asla değişmez. Bunların zihniyeti benden değilse isterse marsa gitsin farketmez. Bunlara kanıp İstanbulumuzu chpye teslim etmeye vesile olan müslüman kılıklılara selamlar.

  • rizeli08 Mayıs 2020 02:32

    RIZElimulivbjk senin gibi yalama degilim en azından. benim çok muhalif arkadaslarimda var ama adamlar muhalefet yapıyor ve mal değiller. neyse karar verdim küfürden başka bi hükmu olmayan sünepenin tekisin o yuzden zaman harcamaya değmez bak dalgana. sünepelere harciyacak zamanim yok

  • RİZE li mulivbjk07 Mayıs 2020 22:29

    RİZEli benimle tanışmak istemişsin..senin gözünde ak partili olmayan rizeli malmı oluyor...A   yalaka , KENEF ağızlı CHOMAR....

  • rizeli07 Mayıs 2020 18:47

    rizeli mulivbjk hayatimda senin kadar mal bir rizeli gormedim. senin rizeli olduguna inanmiyom. gel bi tanişalim senle merak ediuom tipini

  • Pazar07 Mayıs 2020 17:34

    Tufan kardeş basİT çapulculara ne yapmışsın boyle  (6) 

  • RİZEli mulivbjk07 Mayıs 2020 14:37

    Vay yalaka YOBAZ...ne oldu belediye sayın İMAMOGLUna geçince , yardım musluğun kesilip avantalarınmı sonlandırıldı..haydi millet bahçelerine lay lala lala

  • Dadaş07 Mayıs 2020 14:32

    Nerede Müslüman???nüfus cüzdanında.gidin bankalara adam camiden çıkıyor banka banka dolaşıyor faiz pazarlığı yapıyor.başı kapalıların çoğu faiz peşinde[istisnalar hariç] Müslümanlık böyle değil. Kuranı Kerim öyle demiyor.ikisi Bi arada olmaz. Bizler kimlikde Müslümanı. Kendimiz düzelmediğimiz sürece bu ülkede bu yalancılara asla düzelmez