E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Suriye'ye top atışı---

Türkiye'den Suriye'ye top atışı

Türkiye'den Suriye'ye top atışı
27 Mart 2014 - 19:41 borsagundem.com

​Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne, Suriye'den atıldığı anlaşılan bir top mermisinden sonra Türkiye'den Suriye'ye karşılık verildiği bildirildi

Hatay’ın Yayladağı İlçesi’ne, Suriye’den atıldığı anlaşılan bir top mermisi düştü. 

Saat 17.30 sıralarında öğretmenevine yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki piknik alanının yanına düşen top mermisi, elektrik tellerini koparırken, yolun kenarındaki istinat duvarı da zarar gördü. Şiddetli patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edilirken, Kaymakam Turan Yılmaz da incelemelerde bulunup güvenlik güçlerinden bilgi aldı.
Top mermisinden sonra Türkiye'den Suriye'ye topçu birlikleri tarafından top atışı yapılarak karşılık verildiği belirtildi. 

Öğle saatlerinde de ilçeye bağlı Yeşiltepe Köyü’nün kırsalına bir top mermisinin düştüğü, can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali27 Mart 2014 22:36

    Top sesi bize mozartın senfonisi gibi gelir. Onlara ceddin baba ile karşılık veririz.

  • serkan27 Mart 2014 21:05

    peki sonuç ne oldu ? suriyede savaş bitti esad gitti ticaretimiz mi katlandı ?

  • necip fazıl27 Mart 2014 20:49

    Türk uçağı düşürüldüğünde ses çıkarmayanlar suriye uçağı düşürülünce nasırına basılmış gibi bağırıyor. suriye top atınca değil Türkiye karşılık verince komplo teorileri üretiyorlar. bunlar vatan sever milliyetçi ama hangi vatanın milliyetçisi belli değil

  • necip fazıl27 Mart 2014 20:42

    hasan sen hangi vatanın evladısın?

  • uyuyun daha uyuyun27 Mart 2014 20:26

    hakan fidanın gönderdiği elemanlardır hatta savaş çıkarabilmek için birkaç şehit verirsek hiç şaşırmayın bunlar kendi ceplerini doldurabilmek için kendi halkını bile katlederler

  • Hasan27 Mart 2014 19:55

    Acaba bize Türk Dış işlerinin Suriye ye gönderdiği adamlar mı füze atıyor? Yani kendi kendimize füze atıp mı savaşıyoruz? Sonra savaş ilan edip Suriye ye mi gireceğiz. AKP bizi savaşa mı sokmak istiyor? Siz ne dersiniz?