E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye Uzay Ajansı'nın ilk toplantısı yarın yapılacak---

Türkiye Uzay Ajansı'nın ilk toplantısı yarın yapılacak

Türkiye Uzay Ajansı'nın ilk toplantısı yarın yapılacak
02 Eylül 2019 - 16:22 borsagundem.com

Türkiye Uzay Ajansı'nın ilk yönetim kurulu toplantısı yarın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank başkanlığında gerçekleştirilecek.

Türkiye Uzay Ajansı yönetim kurulu ilk toplantısını yarın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın başkanlığında yapacak. "Milli teknoloji, güçlü sanayi" vizyonunu uzay ve havacılık alanında hayata geçirecek ajans, yarın yapılacak toplantıda gelecek 10 yılı kapsayacak Milli Uzay Programı'nın oluşturulması konusunu masaya yatıracak.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • töbeee02 Eylül 2019 18:04

    gitma abii uzay muzayy aman gitme abi... tövbee... uzaya gidecek para ya sigara zammından, ya benzin zammından geçer.. çıkmayın aman. oturun oturduğunuz yerde... çıksanızda  bayrak diğer, ayda mehter çalar,  2selfi çekinir gelirsiniz. yarım avuçta ay toprağı.. yok abi oturun. bi halt edeceniz yok zaten... 80 bin asker gitti mermi parası vere vere, 24 iha uçura uçura 3 tl lik benzin 7 tl yi geçti.. uzaya gitsek 2 kişi benzin 10 tl abi.. kal sen sarayda teleskop al izle boşver aman töbe...

  • vatandaş02 Eylül 2019 17:10

    yav insan neresiyle güleceğini şaşırıyor be kardeşim yerli araba ne oldu bir sürü doğal gazlar bulundu haberleri ne oldu ekonomi uçacak haberleri ne oldu en sonunda memura % 4 muhteşem bir zam oldu eş şimdi nankörlük edip bana kızmayın %4 bile çok size