E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk ve Iraklı askerlerden bir ilk---

Türk ve Iraklı askerlerden bir ilk

Türk ve Iraklı askerlerden bir ilk
27 Eylül 2017 - 23:45 borsagundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Iraklı askerler ilk kez gece tatbikatı yaptı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı arasında bulanan bölgede 18 Eylül tarihinden beri sürdürdüğü ve son 2 gündür Irak askerinin de katıldığı askeri tatbikat devam ediyor.

Saat 20.30 sıralarında Silopi'den 2 minibüsle alana gelen Irak askerlerinin de katılımıyla tanklar ve zırhlı araçlar, ilk kez gece tatbikatı yaptı.

7'nci Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla'nın sevk ve idaresinde, 28. Mekanizma Piyade Tugay Komutanı Ahmet Kurumahmut'un emir komutasında gerçekleştirilen tatbikatta, sahada konuşlu zırhlı araçlar far söndürerek gece görüşlü termal kameralar yardımı ile hareket etti. Yarım saatlik manevra eğitiminin ardından tanklar, konuşlu yerlerine geri döndü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Konserve kutusu28 Eylül 2017 02:41

    Tanklar akkor korumasız halen. Mecburen gece yol alacaklar olası bir operasyonda. Be maalesef hedef halindeler. O nedenle gece tatnikat yapıyor. Fırat kalkanında kaç tank yitirdik be hep gece ilerledi tanklar. 113 günde Türkiye nin en küçük illerinden biri olan Kilis' in yarısı kadar toprak alındı. Millet hiç kıyas yapıp be olduğunu anlamıyor. Bu tanklarla çok tooçu tankçı astsubay kaybeder. Konserve kutusu halen ve ne yazıkki. Akkoru tak abd nin verdiği füzeleri işe yaramaz olsun. Niye akıllı değilsiniz yaa. Ne yuttunuz ne oldu size. ..

  • Yönetim tavsiyesi28 Eylül 2017 01:53

    Türkiye yine ofsayta düştü ( düşürüldü ) kurdistan referandum yapıcam dedigi anda yaptırıma başlayacaktı ve referanduma kesinlikle izin vermeyecekti . Referandum yapıldıktan sonra. ( zaten bop projesinde bu referandum vardı) istersen kendini parçala ( boyle bir niyetleride yok gayet memnunlar ) artık bir faydası yok. Boşu boşuna tanklara toplara benzin bari harcama . ARAP BAHARINA SES ÇIKARMIYORDUN DEMOKRASİDEN DEM VURUYORDUN AL SANA KÜRT BAHARI HEMDE DEMOKRATİK OLARAK.