E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk Savunma Sanayii Paris’e çıkarma yapacak---

Türk Savunma Sanayii Paris’e çıkarma yapacak

Türk Savunma Sanayii Paris’e çıkarma yapacak
10 Haziran 2018 - 11:05 borsagundem.com

Fransa’nın başkenti Paris’te 11-15 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Eurosatory Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuarı’na Türkiye'den 59 firma katılacak

Türk savunma sanayii sektörü, Fransa’da düzenlenecek Eurosatory Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuarı’na çıkarma yapıyor. Fuarda, Türkiye’yi ASELSAN, HAVELSAN, OTOKAR ve BMC’nin de aralarında bulunduğu 59 firma temsil edecek.

Fransa’nın başkenti Paris’te 11-15 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenecek Eurosatory, dünyanın en büyük savunma fuarları arasında yer alıyor. Bu yıl fuara 55 binden fazla katılımcı, bin 500’ün üzerinde tedarikçi, 250’ye yakın resmi delegasyon ve 100’den fazla ülkeden on binlerce ziyaretçinin katılması bekleniyor. Türk ürünlerinin satışıyla ilgili olarak 20’den fazla ülke heyetiyle görüşmeler yapılacak

Gazete Habertürk'ten Murat Gürgen'in haberine göre fuarda, Türk firmaları özellikle zırhlı kara araçları, silah sistemleri, elektronik sistemler, füze sistemleri, simülatörler, lojistik, askeri teçhizat ve tekstil ürünleriyle ön plana çıkacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ver mehteri10 Haziran 2018 14:13

    Tüketim toplumu diyenler.Bu üretimden sayılmaz mı? F 35 e de bu füze takılacak. Taliplisi çok. Nerden nereye..

  • Ver mehteri10 Haziran 2018 23:07

    Ben şu parti üretti mi dedim size Türkiye üretiyor. Aselsan üzerinde ne oyunlar vardı zamanında. F16 yazılımı gibi önemli projelerdeki nice mühendisler katledildi. Aselsan ı silinmekten kurtarıp buralara taşıyan şu anki hükümetimizin doğru politikalarıdır. Yiğidi öldür hakkını yeme. Ayrıca ilaç üretiminde de Türkiye artık var. Yok mu yerli üreticiler. Kutuların üzerini bir oku göreceksin. Ayrıca söylediğiniz üniversitelerden mezun mühendisler de bu ülkenin evladıdır.

  • Devletçi10 Haziran 2018 22:10

    İyi olan her başarılı çalışmayla övünmek81 milyonun hakkıdır. Siz hiç hastaneye gittinizmi? MR cihazi, röntgen, ultrason, tahlil cihazlarının tamamı, sıranı takip ettiğin tv ekranı hep ithal ürün. sadece enjektör ve pamuk gazlı bez hariç hiç Türk malı ürün Yok biliyormusunuz. ASELSAN’da başarılı çalışmalar yapıyor bunu kabul etmek lazım. Bu kurum iyi işler yapıyorsa Askeri hiyerarşik yapı sayedinde, siyasete bulaşmadığı için oluyor. ODTÜ , İTÜ,YTÜ mezunları sayesinde oluyor.

  • İşte Türkiye 10 Haziran 2018 13:25

    Siz yeterki ülkeye hainlik etmeyin destek verin bakın daha neler yapacak. Helal olsun ülkemize ve çalışan personellerine. İstikrar için daha gelişmiş bir ülke için sonuna kadar bu hükümetin arkasındayım.