E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk Bayrağı'na yıldız koymayı unuttular---

Türk Bayrağı'na yıldız koymayı unuttular

Türk Bayrağı'na yıldız koymayı unuttular
14 Nisan 2015 - 06:58 borsagundem.com

Hatay'ın İskenderun İlçesi’nde Atatürk Anıtı’nda değiştirilen Türk Bayrağı’nda yıldız olmayınca, vatandaşların tepkisini çekti

İskenderun Belediyesi, Atatürk Anıtı’ndaki iki Türk Bayrağı’nı bugün yeniledi. Anıt çevresinde gezen vatandaşlar, bayraklardan birinde yıldız olmadığını fark edince, Belediye’yi arayarak tepki gösterdi. Bayrakta yıldızın olmadığını fark edip, şaşkına dönen vatandaşlar, "Türk bayrağının yıldızı unutulmaması lazım. Yıldızın unutulmuş olabileceğini düşünüyoruz ancak böyle bayrak olamaz. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz, biz de şaşırdık şu anda" diyerek tepkilerini dile getirdiler.   Bir süre gönderde kalan yıldızsız Türk Bayrağı, vatandaşların tepkisi üzerine belediyeden gelen zabıta ekibi tarafından indirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Başkan istifa14 Nisan 2015 14:49

    İşte belediye işte hizmet AKP düzeninin belediyesi.

  • tarık14 Nisan 2015 07:25

    O kadar beceriksiziz ki,,bunu göremeyecek kadar aptal olmamız lazım.

  • irfan14 Nisan 2015 07:23

    O bayrağı göndere çeken arkadaşları bir toplayıp sormak lazım siz hiç Türk bayrağı gördünüz mü yada bu bayrağı ipe takarken hiçmi yıldızın olmadığını fark etmediniz. Ben fark etmediklerine inanmak istemiyorum fotoğraf fake bence.