E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTüpraş'ta arıza! Bir flare söndü---

Tüpraş'ta arıza! Bir flare söndü

Tüpraş'ta arıza! Bir flare söndü
07 Aralık 2015 - 14:33 borsagundem.com

Tüpraş'ın Kırıkkale'deki tesisinde 3 flareden biri söndü ve gaz yayılmaya başladı

Tüpraş’tan çıktığı ileri sürülen gazın, Kırıkkale şehir merkezine kadar yayıldığı belirtildi. Tüpraş’ın tedbir amaçlı, taşeron işçilerine bir günlük izin verildiği, yaşanan arızanın devam ettiği öğrenildi. Baş dönmesi ve mide bulantısı ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde gelen işçilerin tedavileri sürüyor. 
Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında şöyle denildi: “Bugün sabah saatlerinde Kırıkkale Rafinerisi'nde hava sıcaklığının ani düşmesi ve hatların donması sonucu gerçekleşen arıza nedeniyle, rafinerinin üç flare’den (meşale) 
biri sönmüştür. Meşalenin devreye alınması için gerekli müdahaleler yapılarak, yanma diğer meşalelere aktarılmıştır. Teknik emniyet prosedürlerimiz gereği ve tedbir amaçlı olarak, sahada bulunan çözüm ortaklarımız saha dışına çıkarılmıştır. Üretim ve satış 
faaliyetlerimiz planlandığı gibi sürdürülmektedir. Arızanın giderilmesine ilişkin çalışmalarımız sonuçlandığında ikinci bir bilgilendirme yapılacaktır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 195,80
En Yüksek: 199,90
En Düşük: 194,90
Değişim -0,10 %
FK: 1,01
PD / DD: 0,27
İşlem Hacmi 3.871.154.394
Toplam Adet: 19.612.418
Ağırlıklı Ort.: 197,67
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İrfan07 Aralık 2015 14:59

    İlginç önce geçmiş olsun ama hem petkimin yurtdışındaki tesisinde yangın çıkıyor sonra azerbaycan da şimdide bu acaba mevsimsel mi