E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump Suudi Arabistan'ı resmen tehdit etti---

Trump Suudi Arabistan'ı resmen tehdit etti

Trump Suudi Arabistan'ı resmen tehdit etti
13 Ekim 2018 - 15:32 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasının arkasından Suudi Arabistan'ın çıkması durumunda, Riyad'ı ağır şekilde cezalandırabileceklerini ifade etti

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan'ın İstanbul'daki başkonsolosluğuna girdikten sonra kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında bir açıklama daha yaptı. 

Perşembe günü CBS kanalına röportaj veren Trump, Kaşıkçı'nın kaybolmasının arkasından Suudi Arabistan'ın çıkması durumunda, Riyad'ı ağır şekilde cezalandırabileceklerini ifade etti.

Olayın hâlâ soruşturma aşamasında olduğunun altını çizen ABD Başkanı, "Bu adam bir muhabirdi" diyerek Kaşıkçı'nın ülkenin önde gelen gazetelerinden Washington Post'ta yazdığını vurguladı. 

Röportajın henüz sadece bu kadarı yayımlandı. Ancak yarın programın tamamı ekranlarda olacak. 

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine  büyük katkılarda bulunan ve Ortadoğu'nun en etkin gazetecilerinden biri olarak  bilinen Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın  İstanbul Başkonsolosluğu'na gitmiş, kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego14 Ekim 2018 08:11

    Boşverin kendi vatandaşımız değil. Zaten Trump halleder. Büyük reis Trump ne dediyse o. Bizim gördüklerimiz gibi çakma reis değil.

  • bir yorum14 Ekim 2018 08:05

    Kardeşim bu Kaşıkçı Cemal çok şey bilen üç tarafa çalışan bir ajanmış.Bunun doğru olma ihtimali çok kuvvetli. Adam Türk kızıyla evleneceğinden mı6,cıa,suud istihbaratı birlikte adamı ortadan kaldırdılar.Bu adam 11 eylül saldırılarını gerçekte kimler yaptığıda da dahil her şeyi bilen birisiymiş.Tabii bu adamın Türk istihbaratına bilgi vermesini pek istemediklerinden bu şekilde ortadan kaldırdılar.Peki neden istanbulda bunu yaptılar adam daha önce newyork londradaki suudi büyükelçiliklerine de gitmiş.Bunu sebebi bir taşla bir kaç kuş vurmak olarak açıklanabilir.Yani adamı öldürüp Türkiyeyi suçlayacaklardı ama hepsi faş oldular.Yemedi.Artık Anadolu çocuğunun gözü açıldı.Fetöde bitince artık bizden sinek bile kaçamaz.

  • Ofli13 Ekim 2018 23:27

    Bu adam paranın peşinde 10gun önceki twet aklıma geldi 10dk duramassin dedi dişilere CIA yapmış olabilir ve kapatacak ustunu

  • rumuzum rumuz13 Ekim 2018 22:43

    hayret değil mi? acaba neler dönüyor .

  • Okie Dokie13 Ekim 2018 20:52

    Seviyoruz seni Trump reyiz. İsrail'den sevgilerle.

  • Çevirisi13 Ekim 2018 17:31

    Trump bedeli mukabili dosyayı örtbas ederim ya da sizi insan içine çıkartmam diyor

  • KILIÇ13 Ekim 2018 16:58

    ÇORBA PARAMI GÖNDER YOKSA YAPTIRIM YAPARIM DİYOR.

  • Turgut reis13 Ekim 2018 16:31

    Belli ki büyük paralar dönecek