E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump seçim öncesi Kim ile görüşebilir---

Trump seçim öncesi Kim ile görüşebilir

Trump seçim öncesi Kim ile görüşebilir
27 Eylül 2019 - 02:38 borsagundem.com

ABD'nin Kuzey Kore eski Özel Temsilcisi Yun, ABD Başkanı Trump'ın 2020'deki başkanlık seçimleri öncesinde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Pyongyang'da bir zirve düzenleyebileceğini öne sürdü

ABD'nin eski Kuzey Kore Özel Temsilcisi Joseph Yun, ABD-Kuzey Kore ilişkileri açısından çok önemli bir iddiada bulundu. Yun, ABD Başkanı Donald Trump'ın başkanlık seçimlerinden önce Kuzey Kore'de Kim Jong-un ile görüşebileceğini öne sürdü.

Yonhap haber ajansına konuşan Yun, "Pyongyang'a gitme olasılığı oldukça yüksek. Bence yeniden seçilmeye odaklandı. Yeniden seçilmesine yardımcı olan herhangi bir şey yapmak ister" dedi.

Yun, "Başka bir zirve daha muhtemel. Trump Kuzey Kore ile ilişki kurdu ve çoğu Amerikalının kabul edeceği gibi oldukça başarılı oldu. Trump'ın bu girişimin yeniden seçilmeden önce raydan çıkmasını istediğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Trump, geçen ay gazetecilere verdiği demeçte, Kuzey Kore için "Müzakereye hazır olduklarını sanmıyorum" yorumunu yapmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)