E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTren biletlerine yüzde 15 zam---

Tren biletlerine yüzde 15 zam

Tren biletlerine yüzde 15 zam
18 Nisan 2022 - 13:32 borsagundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), yüksek hızlı tren (YHT) seferlerine bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 15 oranında zam yaptı.

TCDD, yüksek hızlı tren seferlerine yüzde 15 zam yaptı. Böylece son dört ayda yüksek hızlı tren biletlerine üçüncü kez zam yapılmış oldu.

YHT seferlerine ocak ayında yüzde 20, mart ayında da yüzde 10 zam yapılmıştı.

Bugünden itibaren geçerli olan zamla birlikte, Konya-Ankara arası hızlı tren bilet fiyatı 67 liraya yükseldi. Konya-İstanbul arası hızlı tren bileti de 182 liraya çıktı.

Ankara-İstanbul (Kadıköy) arası 130,5 lira olan bilet fiyatı 151 lira oldu.

İBB, ulaşım zammını öğrencilere yansıtmayacak

 

Cep telefonu tarifelerine büyük zam!

 

İstanbul'daki ulaşım zammı ile ilgili flaş gelişme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik18 Nisan 2022 17:11

    Devlet Bahçeli, motorin fiyatları yükseldiği için İETT zam yapınca karşı çıkıyor da TCDD'nin 4 ayda 3 defa zam yapmasına ses çıkarmıyor. Motorin ve elektrik fiyatları arttıkça her şeye zam gelmesi kaçınılmaz.

  • Mucise Reis ;)18 Nisan 2022 14:41

    türkiye geneli zamlar öğrencilere yüzde 50 ucuz olmalı. Beldiyesi fark etmez. öğrenci hakkı bedava olmalı ama o olmuyorsa yüzde 50 indirim. bütün hava kara deniz vb taşıtlarda. Gerekirse devlet belediyeler ortam sübvanse etmeli. Millet için var partiler.. millet için var devlet.. kime hizmet edecekler ?  Gelecek de bu öğrenciler kurtaracak devleti de, milletin geleceğinide.. öğrencilerin yemek sorunuca çözülmeli üniversiteliler fiş karşılığı ücretsiz yemeğe ulaşmalı. Bu çocuklar hastaneye gidip devlete ilaç yükü yerine, hastanelere gitmeden yiyecek yükü olsunlar çok daha iyi olur. 8  ay okullar açık altı üstü tatili vb düş. bakamıcakmıyız ?=