E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİBB, ulaşım zammını öğrencilere yansıtmayacak---

İBB, ulaşım zammını öğrencilere yansıtmayacak

İBB, ulaşım zammını öğrencilere yansıtmayacak
14 Nisan 2022 - 19:14 borsagundem.com

İBB Meclisi Nisan ayı oturumunda, geçtiğimiz günlerde toplu ulaşıma yapılan yüzde 40'lık zammın öğrencilere yansıyan bölümünün İBB tarafından karşılanması oy çokluğuyla kabul edildi.

İBB Meclisi Nisan ayı oturumu Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde Birinci Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı da UKOME'de alınan toplu ulaşıma yüzde 40 zammından öğrencilerin muaf olması, aylık öğrenci abonman ücretinin zam farkının İBB tarafından karşılanması teklifi de görüşüldü.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)14 Nisan 2022 21:06

    Almanyada 3 saatlik yevmiye veriyorsun sınırsız otobüsleri kullanıyorsun. öğrenciler yani. Bence güzel bir kanun çıkmalı. büyük şehir ve şehirlede yaşayan bütün öğrenciler   asınırsız biçimde otamatık bilet almalı. Yada günlük 5 hakkı ücretsiz olmalı.   5 * 30 = 150 hat bedelide  50 tl olmalı. Bana kalsa sınırsız yapıcam ama, otobüslerde yer kalmaz zaten yetmıyor... Yani gençler okuluna gitsin, sosyal ektivitelere gitsin, arkadaşları ile sosyalleşsin, ören yerler, müzeler vb. ya gençler orda burda köşe başlında boş boş oturmasın. ulaşımı çözersek otomatık man, kültürel faliyetlere gezmelere, sosyalleşimeye vakit harcarlar birazda. kütüphaneler, cageler bunlarda lazım. bence yas açıakrtalım Türkiye geneli fiyatı sabitleyelim 80 milyon insan öğrencinin bilet parası ile batacak ise varsın katalım kepengi. o hallede düştüsek. Bugünün öğrencisi yarının yöneticisi bunlar. kanun çıksın her şehirde uygulansın.

  • baran15 Nisan 2022 12:49

    Trabzon, Malatya,  Kayseri,  Niğde,  Konya!   Kahramanmaraş,  Gaziantep!  Vs.

  • Mucise Reis ;)15 Nisan 2022 09:27

    Baran, hangileri yerlerde ucuz söyler misin? Heryerde mazot 20 tl üstü :D ucuz yerlerden dopo dolduralım TC de. Ben belediye başkanlarına yalvarmak, tapmak istemiyorum. Benim hayalim Türkiye de KANUNLAR ÇIKAR, BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARI 50 yıl o kanunları uygular. Ben x de seçerim y de seçerim z de seçerim. Belediyesi ve partisi beni ilgilendirmez. Beni belediye başkanı korumasın. TÜRK DEVLETİ yasaları korusun. Banane chp den, mhp den akp den . Millet için partiler var, Partiler kanunlara uyar ve öğrenciye bedava yada maliyetine hizmet eder. Banane chp den ? ben vergi veriyorum hakkımı seçilen belediyeden istiyorum. Parti binası önündeki kaptan mama yiyen sokak hayvanları olsun. Sen insan gibi masada ye yemeğini. Sen halksın, hizmetkar et kendine partileri. hizmetçi olma BARAN. 

  • baran15 Nisan 2022 05:16

    Diğer şehirler de ulaşım ucuz zaten!  Chp nin olmadığı belediyelerde bayağı ucuz!