E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTOBB'dan 1 Mayıs açıklaması---

TOBB'dan 1 Mayıs açıklaması

TOBB'dan 1 Mayıs açıklaması
26 Nisan 2014 - 05:03 borsagundem.com

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, tüm emekçilerin 1 Mayıs bayramını kutlarken 1 Mayıs’ın Türkiye’ye kavga değil, huzur ve umut getirmesini diledi

TOBB’dan yapılan açıklamada 1.5 milyon üyesi ve 13.5 milyon çalışanıyla,  huzur içinde çalışmak, üretmek ve ülke büyümesine katkı sağlamak istenildiği belirtildi. Açıklamaya şöyle devam edildi: 

ZORLU DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

“Coğrafyamız ve küresel ekonomi zorlu bir dönemden geçiyor. Bu dönemde, Türkiye’nin birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğunu görüyoruz. Beklentimiz, 1 Mayıs’ta her türlü şiddet ve çatışmadan uzak durulması ve meydanların bayram yerine çevrilmesidir. 1 Mayıs, emeğe verilen yüce değerin bayramıdır. Anlamına yakışır bir şekilde özgürlük ve sorumluluk dengesi gözetilerek kutlanmalıdır.” 
1 Mayıs’ın uzun aradan sonra yeniden tatil kabul edildiği hatırlatılan açıklamada bunun Türkiye’de sivil ve demokratik yönetiminin gelişmesinin sembolü olduğu kaydedildi. Açıklamada “Toplumsal kesimlerin dayanışmasının gururunu yaşamak için bu yıl 1 Mayıs’ı coşkuyla yaşamak istiyoruz” denildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)