E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTicaret Bakanı Ömer Bolat: Afrika ile ticari ilişkileri geliştireceğiz---

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Afrika ile ticari ilişkileri geliştireceğiz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Afrika ile ticari ilişkileri geliştireceğiz
14 Ekim 2023 - 00:57 borsagundem.com

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu’nun ikinci günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bolat, Afrika ülkeleri ile karşılıklı ticari hacmi artırmak için çalışacaklarını belirtti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Türkiye ve Afrika ülkeleri arasındaki iletişimi daima güçlü tutarak karşılıklı ticaret hacmimizi artırmak için çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Bolat, sosyal medya hesabından, Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu’nun ikinci gününde ikili görüşmelere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Paylaşımında, Zimbabve Cumhuriyeti Dışişleri ve Uluslararası Ticaret Bakanı, Burkina Faso Endüstriyel Kalkınma, Ticaret, Zanaat ve Küçük-Orta Ölçekli İşletmeler Bakanı, Seyşeller Cumhuriyeti Yatırım, Girişimcilik ve Sanayi Bakanı, Afrika Birliği Kalkınma Ajansı Üst Yöneticisi ve Gabon Ticaret, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Bakanıyla bir araya geldiğini bildiren Bolat şunları kaydetti:

"Türkiye, her daim Afrika ülkeleriyle eşit ortaklık, kardeşlik ve karşılıklı saygı temelinde ilişkiler geliştirmeyi amaçlamaktadır. Türkiye ve Afrika ülkeleri arasındaki iletişimi daima güçlü tutarak karşılıklı ticaret hacmimizi artırmak için çalışmaya devam edeceğiz."

 

Bakan Bolat'tan İsveç'te Erdoğan'ı hedef alan provokasyona tepki

 

Bakan Bolat, yeni projeleri anlattı

 

Bakan Bolat: AB ile ortak yol haritası üzerinde uzlaştık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)