E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY'den Lufthansa'ya çağrı---

THY'den Lufthansa'ya çağrı

THY'den Lufthansa'ya çağrı
26 Kasım 2013 - 11:46 borsagundem.com

THY, Lufthansa'nın tek taraflı olarak aldığı kararı doğru bulmadığını açıkladı

Türk Hava Yolları, üyesi olduğu Star Alliance ittifakı aracılığıyla tüm üye havayollarının yolcularına hizmet verdiğini belirterek, "Ortak uçuş (Code-share) ve mil kazanımı ve kullanımı (FFP) uygulamaları da bu çerçevede değerlendirilmelidir" açıklamasında bulundu.

Lufthansa’nın tek taraflı olarak bu iki konuda aldığı kararları doğru bulmadıklarını açıklayan THY yönetimi, yazılı bir açıklama yaparak şunları söyledi:
"Türk Hava Yolları hizmet kalitesi ve geniş uçuş ağıyla gerçekleştirdiği büyümesini sürdürmektedir.
Uçtuğu tüm ülkelerde adil rekabet koşullarıyla hareket eden Türk Hava Yolları, yolcularına daha iyi hizmet sunmak için çalışmaktadır.
Türk Hava Yolları üyesi olduğu Star Alliance ittifakı aracılığıyla da tüm üye havayollarının yolcularına hizmet vermektedir. Ortak uçuş (Code-share) ve mil kazanımı ve kullanımı (FFP) uygulamaları da bu çerçevede değerlendirilmelidir.
Lufthansa’nın tek taraflı olarak bu iki konuda aldığı kararı doğru bulmuyoruz ve tekrar gözden geçirileceğini umut ediyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)