E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY, Strazburg’u Fransa’da uçtuğu şehirler arasına ekledi---

THY, Strazburg’u Fransa’da uçtuğu şehirler arasına ekledi

THY, Strazburg’u Fransa’da uçtuğu şehirler arasına ekledi
31 Mayıs 2019 - 15:26 borsagundem.com

Türk Hava Yolları, Strazburg’u Fransa’da uçtuğu şehirler arasına ekledi.

Türk Hava Yolları, Strazburg’u Fransa’da uçtuğu şehirler arasına ekledi. Bayrak taşıyıcı, Strazburg’u dünyanın 124 ülkesini kapsayan uçuş ağına yeniden dâhil etti.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları Strazburg uçuşlarına 31 Mayıs 2019 tarihi itibarıyla başladı. İstanbul Havalimanı ve Strazburg Entzheim Havalimanı arasında gerçekleştirilecek uçuşlar haftada dört frekans icra edilecek.

Türk Hava Yolları’nın Fransa’da uçtuğu yedi şehirden biri olan Strazburg, bayrak taşıyıcının bu yıl içerisinde Şarjah ve Marakeş’ten sonra uçuş başlattığı üçüncü yurtdışı uçuş noktası oldu.

Strazburg’ta gerçekleştirilen hat açılış etkinliğine Türk Hava Yolları Güney Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Sönmez katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muhteşem RİZELİ03 Haziran 2019 00:52

    Tercihimiz ankette imamoğlu sandıkta binali başkan olsun istanbul kazansın. kazancımız misli misli artsın. haydi istanbullu göster kendini

  • Volkan31 Mayıs 2019 16:10

    Strazburg Avrupa Parlementosu'nu merkezinin yer aldığı Almanya sınırında bir yer. Küçük bir şehir ama tren garı büyük her yere ulaşımı var. Sefer sayıları ilerie çok artar.