E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıThodex soruşturmasında 62 kişi adliyede---

Thodex soruşturmasında 62 kişi adliyede

Thodex soruşturmasında 62 kişi adliyede
26 Nisan 2021 - 10:05 borsagundem.com

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında gözaltına alınan 70 şüpheliden 62'si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca kişilerin Thodex adlı kripto para borsasındaki hesaplarına erişemediği ve şirket sahibinin yurt dışına kaçtığı yönündeki ihbar üzerine başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında, İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 70 şüpheliden 62'sinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Diğer 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Thodex vurgunu 2 milyar değil, 150 milyon dolar

 

Başsavcılıktan Thodex açıklaması

 

Thodex ve Vebitcoin mağdurları ne yapmalı?

 

Thodex'in kurucusu Özer için kırmızı bülten!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uyanık coinci26 Nisan 2021 17:00

    yiğit coin patronları elini çabuk tutsalar iyi olacak.vakit tüyme vaktidir.

  • Uyan26 Nisan 2021 10:46

    Şu elemanın ağız burun... kol bacak bir yer değiştirse...inşallah o günleride goruruz....milletin ekmeğine göz diken gözler kör olmadıkça adalet işlemiş sayılmaz ...devletimiz hırsız sahtekar yandasa prim verecek kadar ... dini kullanacak kadar yobaz olamaz ....devlet içinde devlet gibi yiğitler er yada geç bu meydanlarda toz kaldıracaktır.....samanlik yansada koyun sürüsü karnını doyurma derdindedir

  • Kural26 Nisan 2021 13:15

    Bir yorummmmmmm ....Senin gibi ahmaklar olduğu sürece bu ulkede tosuncuklar bitmeyecek..bir ziktirrin gidin...

  • Ahmet26 Nisan 2021 12:40

    Bir yorum..hirsizu savunacak kadar karaktersiz ...senin gibiler yüzünden bu haldeyiz...aklını kullan varsa tabi

  • Bir yorum soytarisu26 Nisan 2021 12:03

    Senin niye karnın ağrıdı...hayırdır...

  • Uyan26 Nisan 2021 12:00

    Yaklaşılan kripto paradan anlamıyorsun.. bu firma yurt dışı piyasasında kendine ait olmayan coinleri yüzde 30 daha ucuz fiyattan satarak türkiye hesaplarına hicbir para transferi yapılmamıştır...insanların alın terine göz diken bu ve senin gibi yalakalarin her zaman takipçisi olacağız...30 bintllik ilk vurgunda cumhuriyet baş savcılığına yapılan müracatta yurt dışı yasağı kullanılması için başvuruldu ve sirketin ismi değiştiği için kabul görmemiştir..aynı kalan telefon numaraları emsal teşkil etsin diye tekrardan muracat edildi yurt dışı yasağı yapılmadı yapılsaydı senin gibi cahillerin sesi çıkarmaydı...senin yaran başka ...yobazmisin ...yoksa yalakami ...sığır

  • Bir yorum26 Nisan 2021 11:33

    Senin  gibi soytarılar yüzünden oluyor bunlar.  Karaktersiz günlerce açıklama yapıldı!  Bu tip işlemler bir düzenlemeye tabi  değil diye!  Sen hangi delil ve saikle suçlama yapıyorsun?  Çünkü aşağılık karakterin bunu gerektiriyor.   Batınca  nerede bu devlet?  Yok öyle 3 köfte  5 krş.

  • Harbiden26 Nisan 2021 10:21

    Hay coinine de bu tipsizide yeter bea