E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTera Portföy’e yeni genel müdür---

Tera Portföy’e yeni genel müdür

Tera Portföy’e yeni genel müdür
15 Eylül 2022 - 16:02 borsagundem.com

Alper Öztürk, Tera Portföy’ün Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Tera Portföy’de üst düzey atama… 13 Eylül 2022 tarihinde Alper Öztürk Tera Portföy Yönetimi A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü olarak atandı.

1998 yılında Yatırım Bankacısı olarak iş hayatına başlamış olan Alper Öztürk, 24 yıldır Türkiye ve yurt dışında kurumsal firmalarda yönetici pozisyonunda çalışmıştır. 2015 yılında kurulan, uluslararası yatırım yönetimi şirketi Eaton Capital Management’in (ECM) kurucu ortaklarındandır ve CIO olarak görev yapmıştır. ECM’de portföy yönetimi ve yatırımlarda sorumluluk almıştır.

Türkiye’nin bağımsız portföy yönetimi şirketleri arasında yer alan Tera Portföy, sermaye piyasası ve girişim sermayesi yatırım fonları ve özel portföy yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir. Yeni kurduğu Tech Invest Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve Game Invest Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile yüksek büyüme potansiyeli taşıyan ve ülkemizde son yıllarda sayısı hızla artarak dünya çapındaki şirketlere dönüşen projelere, ekiplere ve start-up’lara yatırım yapmayı ve yönetmeyi hedeflemektedir.

Ayrıca, her geçen gün genişleyen nitelikli yönetim kadrosu, yatırım komiteleri, yurtiçi ve yurtdışı stratejik ortaklıkları, işbirlikleri ve nitelikli yatırımcı portföyü üzerinden desteklediği teknoloji ve oyun ekosistemindeki yatırımları ile Türkiye’den yeni Unicorn’lar çıkarmak için çalışmaktadır.

Günün önemli şirket haberleri 15/09/2022

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)