E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTeknoloji devi yeniden gözde oluyor!---

Teknoloji devi yeniden gözde oluyor!

Teknoloji devi yeniden gözde oluyor!
03 Eylül 2021 - 10:00 borsagundem.com

Analistlerin IBM hissesi için belirlediği genel ortalama hedef fiyat 150,03 $.

IBM dünyanın en büyük bilişim teknolojisi şirketidir. Kripto para birimleri, ana akım bir finansal varlık olarak kabul görme konusunda zorluklarla karşılaşmaktadır, bunun nedeni de az sayıda yatırımcının  anlamasıdır kripto para biriminin varlığını sağlayan Blockchain teknolojisini anlamasıdır . Blockchain, IBM de dahil olmak üzere birçok büyük teknoloji şirketi tarafından ön plana çıkartılıyor. IBM Blockchain, kuruluşların güvenli bir cüzdan kullanarak işlemleri dijitalleştirmesini ve varlıkları izlemesini sağlamaktadır. Risk ve maliyetleri azaltırken, neredeyse değerli her şey blockchain ağında izlenebilir ve alınıp satılabilir. Yatırımcıların IBM hakkında taşıdıkları şüphe, on yıllık bir dönemde gelirlerinin sürekli düşmesi nedeniyle güçlü bir şekilde arttı, ancak şirket büyüme dönemine geri dönüyor gibi görünüyor. IBM’ın hisse senetleri de uzun süredir tarihi çarpanlarına göre iskontolu olarak işlem görmektedir.

Argus  son yayınladığı raporunda tüm bu faktörleri  yatırım yapılması için bir fırsat olarak görmektedir ve hisse için hedef fiyatı 155 $’a  yükseltiyor. Şirket için 4 tane ‘GÜÇLÜ AL’’ ; 3 tane ‘’AL’’ ; 15 tane ‘’ TUT’’ önerisi bulunuyor ve hissenin beklenen temettü verim oranı % 4,71. Analistlerin hisse için belirlediği genel ortalama hedef fiyat 150,03 $. 50 günlük ağırklı ortalaması 141,53 $ - 100 günlük ağırlıklı ortalaması olan 142,81 $ üzerinde işlem gören Hisse bu yıl için en yüksek 152,84 $ seviyesini test etmişti ; teknolojiye yaptığı yatırımların ardından IBM yeniden gözde hisse olabilir mi ?

Peki International Business Machines Corp  (IBM)  hisselerinde nasıl işlem yapılabilir?

PhillipCapital’de hesap açarak.

PhillipCapital müşterileri, Borsa İstanbul’da işlem yapma rahatlığını, New York Borsasındaki işlemlerinde de yaşıyorlar.

Üstelik uluslararası piyasa işlemlerinizi PhillipCapital ile yapmanız halinde, paranızı yurt dışına transfer etmek zorunda kalmazsınız.

ABD’nin de içinde bulunduğu 15 ülkede 1 Milyon 250 bin yatırımcıya hizmet veren bir dünya devinin uluslararası piyasa deneyiminden faydalanmak ve konuya ilişkin bilgi almak için;

0212-982 25 00 ve 0212-296 84 84

[email protected]

DÜNYA DEVİ PHILLIPCAPITAL'DE HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

Dünya’nın önde gelen ilaç şirketi Pfizer’a ortak olmak ister misiniz?

Eğlence sektörünün lideri The Walt Disney Company beklentilerin üzerine çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)