E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiTCELL: Privy Council açıklaması---

TCELL: Privy Council açıklaması

TCELL: Privy Council açıklaması
05 Temmuz 2013 - 11:47 borsagundem.com

Turkcell hisseleri dünkü kapanışa göre İngiliz Yüksek Mahkemesi’nden (Privy Council) gelen açıklama ile yüzde 3'lük bir prim yaptı

Borsa İstanbul'da işlem gören Turkcell hisse senetleri İngiliz Yüksek Mahkemesi’nden (Privy Council) gelen açıklama ile dünkü kapanışa göre yaklaşık yüzde 3,15 oranında yükseliş kaydetti.
Dün, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in AA Finans Masası'nda yaptığı açıklamalar ile pozitif seyreden ve günü yüzde 1,83 oranında yükselişle tamamlayan Turkcell hisse senetleri, bugün de ortaklar arasındaki anlaşmazlığın görüldüğü İngiliz Yüksek Mahkemesi Privy Council'in 9 Temmuz'da kararını açıklayacağını duyurması ile dünkü kapanışa göre yüzde 3,15 oranında değer kazandı.
4 Temmuz Perşembe günü 11,10 liradan kapanan Turkcell hisseleri, ortaklar arasında anlaşmazlığın çözülebileceği ve üç yıldır yapılamayan şirket Genel Kurulu'nun yapılabileceği beklentisinin artmasıyla bu dakikalarda yüzde 3,15 oranında değer kazanarak 11,45 liraya yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)