E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Şentop, İmamoğlu'nu telefonda tebrik etti---

TBMM Başkanı Şentop, İmamoğlu'nu telefonda tebrik etti

TBMM Başkanı Şentop, İmamoğlu'nu telefonda tebrik etti
23 Haziran 2019 - 23:46 borsagundem.com

İmamoğlu'nu telefonla arayan Mustafa Şentop, seçim başarısını tebrik etti

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, gayriresmi sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

Alınan bilgiye göre, TBMM Başkanı Şentop, İmamoğlu'nu telefonla aradı. Şentop, görüşmede gayriresmi sonuçlara göre yenilenen seçimi kazanan İmamoğlu'u kutladı.

Şentop, twitter hesabında da "23 Haziran seçimleri, Türkiye’nin demokratik olgunlukla ve milli iradenin bir kez daha tezahürüyle sonuçlanmıştır. Demokrasi, milli iradenin sağlıklı ve eşit şartlarda tecelli etmesiyle, bu konuda tereddüde asla yer vermeyecek açık ve şeffaf seçimlerin yapılmasıyla var olur. Milletimiz İstanbul için tercihini yapmıştır, hayırlı olsun. Bu vesileyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ediyor; İstanbul’a hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum." mesajını paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd24 Haziran 2019 00:26

    ne komik adam 2 kere seçim kazandı kısa sürede-demokrasimi kazanmış oldu yani- allahın hakkı 3 diye biliyom ben.

  • Cahil sürüsü24 Haziran 2019 05:38

    Allahın hakkinin 3 olduğunu hangi ayet, hadisten okudun ? Allahın hak sayısı diye bir kavram yok. Git sen çelik çomak oyna. Çocukken kulaktan duydugun yanlış bilgilere islam mı diyorsun, ergenlikten sonra açıp okudun mu hiç islami ?