E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor'da Ahmet Dursun şoku---

Survivor'da Ahmet Dursun şoku

Survivor'da Ahmet Dursun şoku
18 Mart 2015 - 00:04 borsagundem.com

Survivor All Star'da sürpriz gelişme... Ünlüler takımının yarışmacısı Ahmet Dursun, sağlık sebepleriyle adaya veda etti

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği ve TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Ünlüler takımının yarışmacısı eski Beşiktaşlı futbolcu Ahmet Dursun, midesindeki rahatsızlık nedeniyle doktor raporuyla adaya veda etti. Ünlüler takımı, Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından gözyaşlarını tutamadı. 

HEYECANLI HAFTADA ŞOK SONUÇ

Survivor All Star'da bu haftanın son gününde ekrana heyecanlı anlar yansıdı. Gönüllüler takımında yer alan Seda, balık avlamak için daldığı denizden uzun süre çıkmayınca takım arkadaşları büyük heyecan yaşadı. Uzun süren aramalar sonunda Seda'nın güvenlik teknesi tarafından bulunmasıyla durum normale döndü. 

Gönüllüler takımında bu heyecan yaşanırken ünlüler de kazandıkları ödül olan böreği neşe içinde yediler. Ancak ada konseyi ünlüler takımı için adeta bir kâbus gecesi oldu. 

Survivor All Star'da bu haftaki dokunulmazlık yarışını kaybeden ünlüler takımı, takımdan gidecek ikinci isim olarak ilk aday Merve Oflaz'ı belirlemişti. Ayağındaki sakatlık nedeniyle haftayı yarışmadan geçiren Ahmet Dursun da bireysel dokunulmazlığın sahibiydi. SMS'lerle birinci olan Serenay'ın belirleyeceği ikinci aday ile Merve Oflaz'dan biri adaya veda edecekti. Ancak Acun Ilıcalı'nın açıklaması tüm hesapları alt üst etti. 

DOKTOR KARARI

Acun Ilıcalı, Ahmet Dursun'un midesindeki rahatsızlığın doktorlar tarafından çok önemli bulunduğunu ve bu yüzden Dursun'un yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Ilıcalı'nın bu sözleri ada konseyinde büyük şaşkınlık yaratırken ünlüler takımı gözyaşlarına boğuldu.

Adada Ahmet Dursun ile en yakın durumda olan Merve Aydın, Ahmet Dursun'a sarılarak 'Gitme Ahmet' diye ağladı. 

SERENAY'IN BİRİNCİLİĞİ GEÇERLİ

Acun Ilıcalı, haftanın SMS birincisi Serenay'ın birinciliğinin ilerisi için geçerli olduğunu ve ünlüler takımının kaybedeceği ilk haftada Serenay'ın gidecek isim için aday belirleyeceğini açıkladı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • XYZ18 Mart 2015 02:08

    ÖNCELİKLE AHMET DURSUN'A GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM. İYİ BİR YARIŞMACIYDI. MİDE RAHATSIZLIĞI HEMEN OLUŞAN BİR HASTALIK OLMADIĞINDAN, TEŞKİ RAHATSIZLIĞINI BELİRTİP KATILMASAYDI. ONUN YERİNE BAŞKA BİR YARIŞMACI KATILABİLİRDİ. KONUMUZUN DIŞINDA FAKAT BİR KONUYA DAHA DEĞİNMEK İSTİYORUM, DAHA ÖNCE SURVİVORDA BİRİNCİ OLAN TANER ÖZDEŞ'İ YARIŞMALARDA GÖREMİYORUZ. SORUYORUM TANER SURVİVOR, HEMDE ALL STAR'A TATİLE Mİ GİTTİĞİNİ SANIYOR?..SAYIN ACUN BEYİN DİKKATİNE...