E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor All Star'da bu hafta kim elendi---

Survivor All Star'da bu hafta kim elendi

Survivor All Star'da bu hafta kim elendi
11 Mart 2015 - 00:21 borsagundem.com

Survivor'da bu hafta kim elendi? Ekranların sevilen yarışması Survivor'da elenen isim belli oldu.

Survivor All Star’da yarışmacılar hem ödül oyunu hem de sembol oyunu için mücade etti . Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor All Star'da bu hafta Fulya Keskin adaya veda etti. 

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta, sembol oyununda kızlar takımında finale kalan Begüm ve Berna sembolü almak için yarıştı, kazanan Begüm oldu. Erkeklerde ise finale kalmayı başaran isimler Turabi ve Anıl kıyasıya yarıştı, oyunun sonunda sembolü Anıl kazandı.

Ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı Survivor All Star’da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli  adada kalmak için büyük bir mücadele verdi.

Survivor All Star’da bu akşam, ünlüler adasından bir isim adaya veda ediyor. Geçtiğimiz hafta gönüllüler takımından Duygu Çetinkaya’nın elendiği yarışmada bu hafta ünlüler takımından bir yarışmacı eksildi.

Konsey sonrası Ünlüler takımından çıkan isim Fulya Keskin oldu. Bu akşam seyirci sms oylarında en çok oy alan kişi ikinci kişiyi seçti. Gelen SMS oyları kimin kalıp kimin gideceğini belirliyor. 

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)