E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıSterlin dolar karşısında 3 yıl önceki seviyeye geriledi---

Sterlin dolar karşısında 3 yıl önceki seviyeye geriledi

Sterlin dolar karşısında 3 yıl önceki seviyeye geriledi
03 Eylül 2019 - 10:41 borsagundem.com

Sterlin siyasi belirsizliğin artmasıyla 1.20 doların altına düşerek yaklaşık 3 yılın en düşük seviyesine geriledi

Sterlin, siyasi belirsizliğin ve anlaşmasız Brexit endişelerinin artmasıyla 1.20 doların altına düşerek, yaklaşık üç yılın en düşük seviyesine geriledi.

İngiltere Başbakanı Boris Jonhson, parlamenterlerin 31 Ekim son tarihinden önce anlaşmasız Brexit'i engelleme planlarının ilk aşamasına ilişkin bugün yapacakları oylamada parlamento ile karşı karşıya gelebilir. Johnson parlamenterleri Brexit konusunda elini bağlamaları durumunda seçime gideceği konusunda uyarmıştı.

Sterlin dolar karşısında %0.7 düşüşle 1985'ten beri en düşük seviyesi olan 1.1971 dolara geriledi. Ancak, sterlinin euro karşısında düşüşü daha sınırlı oldu. Sterlin euro karşısında %0.2 düşüşle 91.33 ile iki haftanın dip seviyesine geriledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fikret03 Eylül 2019 12:19

    BBorsa gündem  ekonomi editörü ve spk nın degerli calışanları bmelk cemas ozgyo ve finasban bizi mahvetti bürüt tedbir geirin lütfen  yalvarıyorum  kanımıza kadar emdiler