E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK USAŞ operasyonuna el koydu---

SPK USAŞ operasyonuna el koydu

SPK USAŞ operasyonuna el koydu
03 Aralık 2014 - 19:10 borsagundem.com

SPK USAŞ hisselerindeki piyasa dolandırıcılığına el koydu. Kayhan Algur'a yasak getirildi


SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültende yer alan bilgilere göre SPK, USAŞ hisselerinde yapılan manipülatif işlemleri takibe aldı.

SPK'nın yaptığı incelemeler sonrasında 10-11-2014 - 24-11-2014 tarihleri arasında görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği kapsamında Kayhan Algur hakkında 6 ay süre ile borsalarda işlem yapmasına yasak getirildi.
Bunun yanısıra  Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ve Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş.’nin elinde tuttuğu USAŞ hisselerinin 6 ay süreyle satılmamasına, Eray TANRIVERDİ, Coşkun İNCEMAN ve Cemil OCAKOĞLU adlı şahısların Borsa İstanbul pay piyasasında ve gelişen işletmeler piyasasındaki işlemlerine ilişkin olarak 6 ay süreyle depo şartı uygulanmasına ve ayrıca bu şahısların hesaplarının bulunduğu yatırım kuruluşlarının internet üzerinden emir kabul etmelerini 6 ay süreyle Kurul yasakladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)