E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSon manşet 30 Mart'ta atılacak---

Son manşet 30 Mart'ta atılacak

Son manşet 30 Mart'ta atılacak
04 Mart 2014 - 21:40 borsagundem.com

​Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, önemli açıklamalarda bulundu

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, "Ben hesabımı veririm ama başka hesap vereceklere sıra geldiği zaman onlar da hesabını verecek. Kim, ne yapmışsa onun hesabını görür ama siz asıl hesabı sandıkta göreceksiniz" dedi.

Güler, Kızıltepe ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Ak Parti seçim bürosunda yaptığı konuşmada, 30 Mart'ın sadece yerel seçimlerden ibaret olmayacağını söyledi.

Gezi Parkı olayları ve sonrasında yaşananlardaki esas maksadı, köyde ve şehirde yaşayan herkesin anladığını vurgulayan Güler, şunları kaydetti:

"Herkes gözünü fal taşı gibi açmış, filmi görüyor ama filmin içindeki filmi daha çok görüyor. Bu işin altından kalkacak tek kişi, güçlü bir hükümet ve güçlü bir başbakandır. İrademizi başkasına teslim edemiyorsak, bu hükümetin gücünü ayakta tutmaya mecburuz. Benimle ilgili hiç kuşkunuz olmasın. Ben hesabı veririm ama başka hesap vereceklere sıra geldiği zaman onlar da hesabını verecek. Kim, ne yapmışsa onun hesabını görür ama siz asıl hesabı sandıkta göreceksiniz. Hani kasetler, montajlar, dublajlar, manşetler... En son manşet, 30 Mart günüdür. Sandıklardaki manşet, en önemli manşettir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Helal Sana Hacı05 Mart 2014 01:03

    her işte bir hayır var derler ya!!bu tam uygun oldu,en sonunda halk ''Türkiye Cumhuriyeti'' ne zorluklarla,borçsuz halkımıza emanet edildi,biz sırtımızı döndük,halbuki bütün iyi yapıldığına inanılan bütün güzellikleri,insanca yaşamayı bize sunmuşlardı......izleyin Nur içinde yatsın İsmet İnönü 3 Nisan 1937 ''Demir Çelik Karabük''Temel atma töreni http://youtu.be/5j5qv3wvfZs

  • dlbyz04 Mart 2014 23:10

    yapmadıysanız ne hesap verecen hesap vermeyi kabul etmişsin o zaman yapmışsın demektir tayyip bey bu yazıyı görmesin muasmmer bey

  • Gelecek Bizim olabilir!04 Mart 2014 23:05

    dünya ve özellikle Ortadoğu çok önemli dönemeçlerden geçiyor, yeni apılanmalar olacak ve burda türkiye çok önemli hamleler yapmak zorunda, herkesin geleceği için. Türkiyeyi etkinsizleştirmek için Fitnebalar bunları engelemek için içeride habire çatışmalar çıkardı son zamanarda. butun partiler birlik olmalı türkler türkmenler krtler azeriler ve diğer halklar birlik olmalı bu hassa geciş döneminde. ve bir büyük birlik kurmalı. heresin geleceği için

  • islam04 Mart 2014 22:31

    Başımıza taş yağacak hala konuşuyorlar

  • birol tuncer04 Mart 2014 22:05

    evet aynı zamanda sizler gibi hırsızlarında aklanması sağlanacak

  • Tercüman04 Mart 2014 22:02

    Yolsuzlukları mutlaka desteklemelisiniz demek istiyor.

  • vatandaş04 Mart 2014 22:00

    Son manşet 15 martta atılacak diyende var am hangisine inansak...